Вести - категорије


Универзитет у Крагујевцу, у сарадњи са Градом Крагујевцем и Привредном комором Србије – Регионална привредна комора Шумадијског и Поморавског управног округа, 3. новембра 2021. године реализовали су скуп под називом „Запошљавање младих, потребе привреде и могућности Универзитета“.

опширније

Прва седница VI сазива Ректорског савета Конференције универзитета Србије (КОНУС) одржана је у понедељак, 1. новембра 2021. године у Свечаној сали Ректората Универзитета у Београду, а одмах потом и прва седница VI сазива Скупштине КОНУС.

опширније

опширније

опширније

опширније

опширније

У Легату Николе Коке Јанковића, 14. октобра 2021. године, у организацији Центра за научноистраживачки рад САНУ и Универзитета у Крагујевцу и Народног музеја у Крагујевцу, промовисана су два значајна дела чији је издавач САНУ: први и други том „Речника појмова ликовне уметности и архитектуре“ и монографија „Традиционално архитектонско наслеђе у региону Старе планине – архитектура која нестаје“.

опширније

Центар за научноистраживачки рад САНУ и Универзитета у Крагујевцу и Народни музеј у Крагујевцу организују промоцију првог и другог тома „Речника појмова ликовне уметности и архитектуре“ и монографије „Традиционално архитектонско наслеђе у региону Старе планине – архитектура која нестаје“.

опширније

Центар за научноистраживачки рад САНУ и Универзитета у Крагујевцу у сарадњи са Народним музејем Чачак, организовао је трибину „Драгослав Срејовић: мислилац отвореног ума“, 8. октобра 2021. године, поводом обележавања 90 година од његовог рођења.

опширније

Центар за научноистраживачки рад САНУ и Универзитета у Крагујевцу организује трибину „Драгослав Срејовић: мислилац отвореног ума“ у Народном музеју у Чачку, 8. октобра 2021. године, поводом обележавања 90 година од његовог рођења.

опширније