Вести - категорије


Свечаном академијом у свечаној сали Српске академије наука и уметности, 15. септембра 2021. обележен је јубилеј рада Центра за научноистраживачки рад САНУ и Универзитета у Крагујевцу.

опширније

У свечаној сали Српске академије наука и уметности, 15. септембра 2021. у 12 часова одржаће се свечана академија поводом 30 година рада Центра за научноистраживачки рад САНУ и Универзитета у Крагујевцу.

опширније

У Ректорату Универзитета у Крагујевцу, 30. августа 2021. године свечано је потписан уговор о наставку изградње Центара изврсности Универзитета у Крагујевцу са новим извођачем радова.

опширније

У понедељак 12. јула са почетком у 14 часова у Свечаној сали Ректората Универзитета у Крагујевцу одржана је свечана додела награда у оквиру пројекта Зелени Универзитети Вишеградског фонда. Фокус пројекта је подизање еколошке свести на универзитетима у Србији. Циљ пројекта је да допринесе борби против климатских промена и изграђивање јаке мреже као и утицај на став младе генерације.

опширније

опширније

опширније

У свечаној сали Универзитета у Крагујевцу, 15. јуна 2021, пред великим бројем заинтересоване публике, промовисана је књига из историје развоја Лицеја, чији је аутор др Душан Марковић (1936-1996), а издавачи су: Универзитет у Крагујевцу, ПМФ и Правни факултет.

опширније

опширније

У свечаној сали Универзитета у Крагујевцу, у уторак 15. јуна 2021. у 19 сати, промовисаће се значајна књига из историје развоја Лицеја, чији је аутор др Душан Марковић (1936-1996), а издавачи су: Универзитет у Крагујевцу, ПМФ и Правни факултет.

опширније

У организацији Центра за научноистраживачки рад САНУ и Универзитета у Крагујевцу, одржан је културно-музички догађај у којем су учестовали: проф. флауте Љубиша Јовановић, Ивана Стефановић, композитор, Љиљана Чанић Крсмановић, уметнички директор музичке издавачке куће „Метрополис“ и Тијана Милојевић, чланица „Метрополиса“.

опширније