Vesti - kategorije


Informacije o stipendijama za master studije i doktorate u komentorstvu – 29. decembar, 11.00 časova

opširnije

Grad Kragujevac i Kancelarija za mlade, u saradnji sa Centrom za razvoj karijere i savetovanje studenata Univerziteta u Kragujevcu, 15. i 16. decembra organizuju predavanja za mlade o digitalnom marketingu.

opširnije

U organizaciji Centra za naučnoistraživački rad SANU i Univerziteta u Kragujevcu i Zavoda za zaštitu spomenika kulture Kragujevac organizovan je međunarodni naučni skup Dragoslav Srejović i multidisciplinarnost, 29. novembra u svečanoj sali Rektorata Univerziteta u Kragujevcu.

opširnije

Centar za naučnoistraživački rad SANU i Univerziteta u Kragujevcu, u saradnji sa Zavodom za zaštitu spomenika kulture Kragujevac, organizuje međunarodni naučni skup Dragoslav Srejović i multidisciplinarnost, 29. novembra sa početkom u 10 časova, u svečanoj sali Rektorata.

opširnije

opširnije

Galerija RIMA i Centar za naučnoistraživački rad SANU i Univerziteta u Kragujevcu, organizovali su predstavljanje naučnog zbornika Sto godina časopisa Zenit (1921-1926-2021), u Univerzitetskoj galeriji, 17. novembra 2021. godine.

opširnije

Galerija RIMA i Centar za naučnoistraživački rad SANU i Univerziteta u Kragujevcu, organizuju predstavljanje naučnog zbornika Sto godina časopisa Zenit (1921-1926-2021), u Univerzitetskoj galeriji, u sredu, 17. novembra 2021. godine u 19 sati.

opširnije

Univerzitet u Kragujevcu, Grad Kragujevac i Filološko-umetnički fakultet u Univerzitetskoj galeriji 9. novembra 2021. godine u 13 sati, organizuju Stručni panel: rezultati istraživanja na projektu Arsenal - Industrijsko nasleđe .

opširnije

U Legatu Nikole Koke Jankovića, u organizaciji Narodnog muzeja u Kragujevcu i Centra za naučnoistraživački rad SANU i Univerziteta u Kragujevcu, a u saradnji sa Galerijom SANU, otvorena je 5. novembra 2021. godine izložba skulptura akademika Svetomira Arsića Basare.

opširnije

Univerzitet u Kragujevcu, u saradnji sa Gradom Kragujevcem i Privrednom komorom Srbije – Regionalna privredna komora Šumadijskog i Pomoravskog upravnog okruga, 3. novembra 2021. godine realizovali su skup pod nazivom „Zapošljavanje mladih, potrebe privrede i mogućnosti Univerziteta“.

opširnije