АКТУЕЛНО:

Вести - категорије


опширније

У Чачку је 16. јуна отворен нови простор Научнотехнолошког парка који се налази у обновљеном погону некадашње фабрике Цер.

опширније

У Скупштини града Крагујевца, 8. јуна 2020. године, појединцима, организацијама и компанијама додељено је признање „Капетан Миша Анастасијевић”.

опширније

опширније

За време трајања ванредног стања у Републици Србији, шеснаест реномираних професора са различитих универзитета из Сједињених Америчких Држава, у периоду од 31. марта до 5. маја 2020. године, одржало је онлајн предавања у оквиру студијског програма Мастер информационих технологија (Мастер 4.0) који се реализује на Универзитету у Крагујевцу.

опширније

YOUng Researcher’s Conference је подстицај младим истраживачима да буду активни и продуктивни и да за свој рад буду награђени.

опширније

Онлајн YOUng Researcher’s Conference је подстицај младим истраживачима да раде од куће, да буду активни и продуктивни и да за свој рад буду награђени.

опширније

У циљу пружања додатне подршке студентима током пандемије вируса корона и даљег унапређења система наставе и образовања, дванаест професора са универзитета у Сједињеним Америчким Државама извешће онлајн предавања у оквиру једног од најсавременијих мастер програма у Србији - Информационе технологије (Мастер 4.0) који се реализује на Универзитету у Крагујевцу.

опширније

У Свечаној сали Ректората Универзитета у Крагујевцу, 13. марта 2020. године, представници компаније Milanović Industries Group доделили су сертификате о обављеној стручној пракси студентима Универзитета у Крагујевцу.

опширније

опширније