Вести - категорије


Монографија „Хемијске приче из царства биљакаˮ промовисана је на Агрономском факултету у Чачку, 24. фебруара 2022. године, у присуству великог броја студената и наставног особља.

опширније

Монографија „Хемијске приче из царства биљака“ биће промовисана на Агрономском факултету у Чачку, у четвртак, 24. фебруара 2022. године у 13 сати.

опширније

Издавачка делатност Универзитета у Крагујевцу биће представљена у уторак, 22. фебруара 2022. у 12 сати на традиционалној манифестацији „Дани крагујевачке књиге“ коју организује Народна библиотека „Вук Караџић“ у Крагујевцу.

опширније

У Свечаној сали Универзитета у Крагујевцу, 11. фебруара 2022. године, свечано су уручена признања најбољим научницама Универзитета у Крагујевцу

опширније

У Свечаној сали Универзитета у Крагујевцу у петак, 11. фебруара 2022. године са почетком у 12 часова, биће свечано уручена признања најбољим научницама Универзитета у Крагујевцу.

опширније

Студенти Универзитета у Крагујевцу присуствовали су у петак, 28. јануара пријему поводом почетка студентске стручне праксе у јавној управи

опширније

Дан духовности у Републици Србији, 27. јануар 2022. године, прослављен је уз поштовање свих предвиђених мера за спречавање ширења вируса корона у Свечаној сали Универзитета у Крагујевцу.

опширније

Поводом обележавања Светог Саве - Дана духовности у Републици Србији, Универзитет у Крагујевцу у четвртак 27. јануара 2022. године са почетком у 13.00 часова у Свечаној сали Универзитета у Крагујевцу, организује Светосавску академију.

опширније

опширније

Информације о стипендијама за мастер студије и докторате у коменторству – 29. децембар, 11.00 часова

опширније