Vesti - kategorije


Rektor Univerziteta u Kragujevcu prof. dr Nenad Filipović, 2. septembra 2022. godine, promovisao prof. dr Gorana Kaluđerovića u počasnog doktora Univerziteta u Kragujevcu.

opširnije

Na Univerzitetu u Kragujevcu 2. septembra 2022. godine sa početkom u 13 časova, rektor Univerziteta u Kragujevcu prof. dr Nenad Filipović, promovisaće prof. dr Gorana Kaluđerovića u počasnog doktora Univerziteta u Kragujevcu.

opširnije

opširnije

opširnije

U organizaciji Centra za naučnoistraživački rad SANU i Univerziteta u Kragujevcu i Instituta za informacione tehnologije Univerziteta u Kragujevcu, 13. juna 2022. godine, u Svečanoj sali Univerziteta u Kragujevcu, dr Pradipkumar Parajarupan (P. Pradeepkumar), hemičar, istraživač na Departmanu za hemiju prirodnih proizvoda u Maduraju (Indija), održao je predavanje Targeted Delivery of Doxorubicin in HeLa Cells Using Self-Assembled Polymeric Nanocarriers Guided by Deep Eutectic Solvents.

opširnije

Na Univerzitetu u Kragujevcu, u periodu od 6. do 10. juna 2022. godine, održana je četvrta Međunarodna nedelja, u okviru koje je naš univerzitet posetio nastavni i administrativni kadar sa partnerskih institucija iz Bugarske, Rumunije, Nemačke i Jordana.

opširnije

Centar za naučnoistraživački rad SANU i Univerziteta u Kragujevcu i Institut za informacione tehnologije Univerziteta u Kragujevcu organizuju predavanje na temu Targeted Delivery of Doxorubicin in HeLa Cells Using Self-Assembled Polymeric Nanocarriers Guided by Deep Eutectic Solvents., 13. juna u 12 sati u Svečanoj sali Univerziteta u Kragujevcu.

opširnije

opširnije

Centar za naučnoistraživački rad SANU i Univerziteta u Kragujevcu, u okviru programa Susreti sa stvaraocima, organizovao je gostovanje akademika Milosava Tešića, 30. maja u Univerzitetskoj galeriji.

opširnije

U Svečanoj sali Univerziteta u Kragujevcu, 25. maja 2022. godine, gostujući profesor Univerziteta u Kragujevcu dr Veljko Milutinović, održao je predavanje na temu „Uvod u Šangaj 1000: Kako stići i opstati?“

opširnije