Вести - категорије


Позив је упућен наставницима, истраживачима и студентима.

опширније

У Ректорату Универзитета у Крагујевцу, у петак 11. септембра 2020. године, полазницима обуке English as a Medium of Instruction (EMI) уручени су сертификати о успешно завршеној обуци за извођење наставе на енглеском језику

опширније

У Музеју „21. октобар” у Крагујевцу, 5. септембра 2020. године, поводом 80 година од почетка и 75 година од завршетка Другог светског рата, као и 75 година од ослобођења Аушвица и пробоја Јасеновца, отворена је изложба и научна конференција „Јасеновац - право на незаборав”.

опширније

опширније

У Ректорату Универзитета у Крагујевцу, 25. августа 2020. године одржан је састанак између представника Универзитета у Крагујевцу, представника Универзитета у Питсбургу и Завода за заштиту споменика културе Крагујевац поводом разматрања могућности сарадње у оквиру пројекта SRGAP.

опширније

Немачко савезно министарство образовања и истраживања организује виртуелну MSCA конференцију 29. септембра 2020. од 9:30 до 16:30.

опширније

У уторак, 21. јула 2020. године одржан је онлајн састанак представника Универзитета у Крагујевцу и Агенције франкофоних универзитета.

опширније

опширније

опширније

опширније