Вести - категорије


У организацији Центра за научноистраживачки рад САНУ и Универзитета у Крагујевцу и Института за информационе технологије Универзитета у Крагујевцу, 13. јуна 2022. године, у Свечаној сали Универзитета у Крагујевцу, др Прадипкумар Парајарупан (P. Pradeepkumar), хемичар, истраживач на Департману за хемију природних производа у Maдурају (Индија), одржао је предавање Targeted Delivery of Doxorubicin in HeLa Cells Using Self-Assembled Polymeric Nanocarriers Guided by Deep Eutectic Solvents.

опширније

На Универзитету у Крагујевцу, у периоду од 6. до 10. јуна 2022. године, одржана је четврта Међународна недеља, у оквиру које је наш универзитет посетио наставни и административни кадар са партнерских институција из Бугарске, Румуније, Немачке и Јордана.

опширније

Центар за научноистраживачки рад САНУ и Универзитета у Крагујевцу и Институт за информационе технологије Универзитета у Крагујевцу организују предавање на тему Targeted Delivery of Doxorubicin in HeLa Cells Using Self-Assembled Polymeric Nanocarriers Guided by Deep Eutectic Solvents., 13. јуна у 12 сати у Свечаној сали Универзитета у Крагујевцу.

опширније

опширније

Центар за научноистраживачки рад САНУ и Универзитета у Крагујевцу, у оквиру програма Сусрети са ствараоцима, организовао је гостовање академика Милосава Тешића, 30. маја у Универзитетској галерији.

опширније

У Свечаној сали Универзитета у Крагујевцу, 25. маја 2022. године, гостујући професор Универзитета у Крагујевцу др Вељко Милутиновић, одржао је предавање на тему „Увод у Шангај 1000: Како стићи и опстати?“

опширније

Центар за научноистраживачки рад САНУ и Универзитета у Крагујевцу, у оквиру програма Сусрети са ствараоцима, организује гостовање академика Милосава Тешића, у понедељак, 30. маја у 19 сати у Универзитетској галерији.

опширније

У Универзитетској галерији Универзитета у Крагујевцу 24. маја 2022. године, традиционално обележен Дан словенске писмености.

опширније

опширније

Среда, 25. мај 2022. године у 17.00 часова, Свечана сала Универзитета у Крагујевцу

опширније