Вести - категорије


На Универзитету у Крагујевцу са успехом је завршен трећи циклус Expert2Mentors тренинг програма за унапређење менторских вештина наставника и сарадника са Универзитета у Крагујевцу

опширније

У циклусу представљања нацитиранијих научника Универзитета у Крагујевцу, Центар за научноистраживачки рад САНУ и Универзитета у Крагујевцу организовао је предавање проф. др Бранислава Јеремића, сарадника Факултета медицинских наука и Истраживачко-развојног центра за биоинжењеринг, Крагујевац.

опширније

У петак 22. децембра у Сенат сали Универзитета у Крагујевцу представљени су иновациони инкубатори који су успостављени на Универзитету у Крагујевцу, Факултету за машинство и грађевинарство у Краљеву и Факултету техничких наука у Чачку као део Програма формирања и развоја иновационих инкубатора у научно-истраживачким организацијама у Републици Србији, који спроводи Министарство науке, технолошког развоја и иновација са циљем подршке успостављању и подизању капацитета иновационих инкубатора у оквиру научноистраживачких организација.

опширније

У организацији Центра за научноистраживачки рад САНУ и Универзитета у Крагујевцу, у уторак, 26. децембра 2023. у 13 сати, у Свечаној сали Универзитета у Крагујевцу, проф. др Бранислав Јеремић одржаће предавање "Радијациона онкологија карцинома плућа".

опширније

У организацији Центра за научноистраживачки рад САНУ и Универзитета у Крагујевцу, 14. децембра 2023. у Свечаној сали Универзитета у Крагујевцу, проф. др Владимир Јуришић одржао је предавање "Значај НК ћелија (NK cells) у канцеру".

опширније

У организацији Центра за научноистраживачки рад САНУ и Универзитета у Крагујевцу, у четвртак, 14. децембра 2023. у 18 сати, у Свечаној сали Универзитета у Крагујевцу, проф. др Владимир Јуришић, Факултет медицинских наука, одржаће предавање "Значај НК ћелија (NK cells) у канцеру".

опширније

опширније

У свечаној сали Ректората Универзитета у Крагујевцу 5. децембра 2023. године, Центар за дигиталну трансформацију уз подршку Владе Републике Србије, Регионалне привредне коморе Крагујевац и Ректората Универзитета у Крагујевцу одржао је радионицу „AI connect”, којој су присуствовали представници малих и средњих предузећа.

опширније

7. децембар 2023, 10:30 – 11:30 [локално време у Тајпеју, Тајван], UTC+8

опширније

У петак, 17. новембра 2023. године на Универзитету у Крагујевцу отпочела је реализација трећег циклуса „Expert2Mentorsˮ тренинг програма за унапређење менторских вештина наставника и сарадника са Универзитета у Крагујевцу за рад са студентским стартап тимовима.

опширније