Вести - категорије


опширније

опширније

У недељу, 14. априла 2024. године у Чачку одржан је 39. Куп Ректора – традиционално, најмасовније студентско такмичење на Универзитету у Крагујевцу, под слоганом Спорт је живот.

опширније

опширније

У четвртак 11. априла 2024. у Свечаној сали Ректората Универзитета у Крагујевцу одржан је жреб за Куп Ректора 2024. године. Жребу су присуствовали студенти представници факултета чланица Универзитета у Крагујевцу. Председник Универзитетског спортског савеза Крагујевца Ненад Танасијевић том приликом је упознао присутне студенте са правилима и пропозицијама за предстојеће такмичење.

опширније

У Универзитетској галерији у Крагујевцу, у среду 10. априла 2024. године одржана је презентација пројекта "Србија 3Д: платформа за дигитализацију непокретних културних добара Србије" који је реализовао Електронски факултет у Нишу уз подршку Министарства културе и информисања Републике Србије.

опширније

У периоду од 15. до 19. априла биће одржана онлајн школа DeepTech & Innovation, на тему нових технологија и иновација.

опширније

Центaр за научноистраживачки рад САНУ и Универзитета у Крагујевцу представио је пет зборника објављених у едицији „Меморијал Драгослава Срејовића“, 8. априла, у организацији Огранка САНУ у Нишу.

опширније

опширније

опширније