Vesti - kategorije


Onlajn Aprilske radionice Centra za razvoj karijere

opširnije

Tradicionalne Aprilske radionice Centra za razvoj karijere – u onlajn izdanju

opširnije

Studentska konferencija univerziteta Srbije organizuje humanitarnu akciju Studenti za decu Kosmeta koja podrazumeva niz akcija u cilju sakupljanja slatkiša i slaniša od kojih će biti napravljeni novogodišnji paketići za decu sa Kosova i Metohije.

opširnije

Mesec april u kalendaru Centra za razvoj karijere i savetovanje studenata bio je rezervisan za program onlajn radionica za studente i diplomce Univerziteta u Kragujevcu.

opširnije

Za studente Univerziteta u Kragujevcu, u ponedeljak, 27. aprila 2020. godine, počeo je besplatan onlajn kurs engleskog jezika na B2 nivou u okviru programa Praksa za mlade filologe.

opširnije

Vannastavne aktivnosti i volontiranje - ogledalo vaše sposobnosti, 30. april 2020. u 12.00 časova

opširnije

Tradicionalne Aprilske radionice Centra za razvoj karijere, ovoga puta onlajn

opširnije

Međunarodni dan studenata obeležen je Svečanom akademijom održanom u Skupštini grada Beograda u organizaciji Studentske konferencije univerziteta Srbije.

opširnije

U Rektoratu Univerziteta u Kragujevcu, u utorak 15. oktobra 2019. godine, svečano su uručene potvrde o završenoj Studentskoj letnjoj stručnoj praksi

opširnije

Za studente Univerziteta u Kragujevcu koji su želeli da ovo leto provedu stičući praktična iskustva u struci u institucijama čiji je osnivač Grad Kragujevac, prijemom u Gradskoj upravi otpočela je Studentska letnja stručna praksa

opširnije