Вести - категорије


Школска 2020/2021. година - други конкурсни рок

опширније

опширније

Школска 2020/2021. година - први конкурсни рок

опширније

Школска 2020/2021. година - први конкурсни рок

опширније

У оквиру Националног такмичења добрих пракси, у области каријерног вођења и саветовања, Центар за развој каријере и саветовање студената Универзитета у Крагујевцу добитник је Признања за успешно прилагођавање активности за време пандемије.

опширније

Амбасадор Републике Француске у Србији господин Жан Луј Фалкони и аташе за француски језик при Амбасади Француске и Француском институту господин Франк Идинга, 21. октобра 2020. године посетили су Ректорат Универзитета у Крагујевцу.

опширније

На конференцији за медије одржаној 29. септембра 2020. године у Галерији-легату Милице Зорић и Родољуба Чолаковића у Београду, представљена су два нова Мастер 4.0 програма у области видео-игара који повезују свет уметности и технологије.

опширније

На Правном факултету Универзитета у Крагујевцу, 1. октобра 2020. године, обележено је 180 година од оснивања Правног одељења на Лицеју у Крагујевцу и приређен је свечани пријем бруцоша.

опширније

опширније

Његова екселенција господин Николаус Лутероти, амбасадор Аустрије у Србији и госпођа Франсин Пикап, стална представница Програма Уједињених нација за развој посетили су Ректорат Универзитета у Крагујевцу 29. септембра 2020. године.

опширније