Вести - категорије


Студенти Универзитета у Крагујевцу присуствовали су у петак, 28. јануара пријему поводом почетка студентске стручне праксе у јавној управи

опширније

Дан духовности у Републици Србији, 27. јануар 2022. године, прослављен је уз поштовање свих предвиђених мера за спречавање ширења вируса корона у Свечаној сали Универзитета у Крагујевцу.

опширније

Поводом обележавања Светог Саве - Дана духовности у Републици Србији, Универзитет у Крагујевцу у четвртак 27. јануара 2022. године са почетком у 13.00 часова у Свечаној сали Универзитета у Крагујевцу, организује Светосавску академију.

опширније

опширније

Информације о стипендијама за мастер студије и докторате у коменторству – 29. децембар, 11.00 часова

опширније

Град Крагујевац и Канцеларија за младе, у сарадњи са Центром за развој каријере и саветовање студената Универзитета у Крагујевцу, 15. и 16. децембра организују предавања за младе о дигиталном маркетингу.

опширније

У организацији Центра за научноистраживачки рад САНУ и Универзитета у Крагујевцу и Завода за заштиту споменика културе Крагујевац организован је међународни научни скуп Драгослав Срејовић и мултидисциплинарност, 29. новембра у свечаној сали Ректората Универзитета у Крагујевцу.

опширније

Центар за научноистраживачки рад САНУ и Универзитета у Крагујевцу, у сарадњи са Заводом за заштиту споменика културе Крагујевац, организује међународни научни скуп Драгослав Срејовић и мултидисциплинарност, 29. новембра са почетком у 10 часова, у свечаној сали Ректората.

опширније

опширније

Галерија РИМА и Центар за научноистраживачки рад САНУ и Универзитета у Крагујевцу, организовали су представљање научног зборника Сто година часописа Зенит (1921-1926-2021), у Универзитетској галерији, 17. новембра 2021. године.

опширније