Vesti - kategorije


U utorak, 21. avgusta 2018. godine sa početkom u 20,00 časova, biće održan još jedan koncert na Letnjoj sceni Univerziteta, na kome će nastupiti mr Aleksandar Stojić.

opširnije

U četvrtak, 16. avgusta 2018. godine, koncertom solo pesama i arija svečano je otvorena ovogodišnja Univerzitetska letnja scena. Nastupili su Tea Trifković, sopran i Igor Dražević, klavir.

opširnije

U četvrtak,16. avgusta 2018. godine, sa početkom u 20,00 časova, svečano će biti otvorena ovogodišnja Univerzitetska letnja scena, koncertom solo pesama i arija na kojem će nastupiti Tea Trifković, sopran i Igor Dražević, klavir.

opširnije

U Univerzitetskoj galeriji, u ponedeljak 18. juna 2018. godine, otvorena je izložba pod nazivom GENIUS LOCI FORMA BRENDA

opširnije

Povodom obeležavanja šesnaest godina postojanja Fakulteta, najbolji studenti Odseka za muzičku umetnost, Filološko-umetničkog fakulteta Univerziteta u Kragujevcu, u petak 8. juna 2018. godine održali su tradicionalni godišnji koncert u Univerzitetskoj galeriji u Kragujevcu

opširnije

U okviru obeležavanja šesnaest godina postojanja Filološko-umetničkog fakulteta Univerziteta u Kragujevcu, u Univerzitetskoj galeriji u petak, 8. juna 2018. godine, sa početkom u 19 časova, biće održan tradicionalni godišnji koncert studenata FILUM-a.

opširnije

U utorak 29. maja 2018. godine u Univerzitetskoj galeriji nastupile su pijanistkinje Sanja Lukovac i Andrea Der

opširnije

Kamerni ansambl studenata Filološko-umetničkog fakulteta u Kragujevcu, FILUM-ansambl, otvorio je 11. maja, svojim koncertom, VI festival savremene muzike Nova muzika u poljskom gradu Bidgošću.

opširnije

Burnim aplauzom publika je propratila nastup vanrednog profesora Filološko-umetničkog fakulteta mr Marine Trajković-Bidžovski (sopran) i Dušana Toromana (klavir)

opširnije

Koncertna sezona Univerzitetske galerije u Kragujevcu se nastavlja koncertom u četvrtak 10. maja 2018. godine sa početkom u 19 časova, na kome će nastupiti vanredni profesor Filološko-umetničkog fakulteta mr Marina Trajković-Bidžovski (sopran) i Dušan Toroman (klavir)

opširnije