Вести - категорије


опширније

Песник, теоретичар и историчар српске књижевности, редовни професор Филолошко-уметничког факултета Универзитета у Крагујевцу Драган Бошковић добитник је Дисове награде за песнички опус за 2022. годину.

опширније

опширније

Др Фотис Псомопулос, главни истраживач на Институту примењених бионаука Центра за истраживање и технологију Hellas из Солуна посетио је Универзитет у Крагујевцу у среду, 10. марта 2022. године и састао се са ректором проф. др Ненадом Филиповићем и професорима и истраживачима Универзитета у Крагујевцу, а након тога у Свечаној сали одржао гостујуће предавање на тему успостављања стандарда за машинско учење у биологији.

опширније

опширније

опширније

Одлаже се промоција монографије

опширније

Академик Иван Гутман, професор емеритус Универзитета у Крагујевцу, као лауреат „Медаље САНУˮ одржаће свечано предавање под насловом „Сусрети хемије и математике – 50 година и нешто дужеˮ, 10. марта 2022. у 12 сати у Свечаној сали САНУ у Београду.

опширније

10. март (четвртак) 2022. године у 13 часова, Свечана сала Универзитета у Крагујевцу

опширније

Монографија „Хемијске приче из царства биљакаˮ промовисана је на Агрономском факултету у Чачку, 24. фебруара 2022. године, у присуству великог броја студената и наставног особља.

опширније