Вести - категорије


У Свечаној сали Универзитета у Крагујевцу, 25. октобра 2022. академик Радомир Н. Саичић одржао је предавање на тему: Развој иминошећера као анти-ковид-19 агенаса.

опширније

опширније

У Свечаној сали Универзитета у Крагујевцу, 25. октобра у 18 часова, академик Радомир Н. Саичић одржаће предавање на тему: Развој иминошећера као анти-ковид-19 агенаса.

опширније

У сарадњи Универзитета у Крагујевцу и Епархије шумадијске, у Свечаној сали Универзитета, 17. октобра 2022, пред бројном публиком, представљена је монографија „Кнез Милош Обреновић – државотворни владар“, проф. др Радоша Љушића.

опширније

Спомен-парк ,,Крагујевачки октобар" у сарадњи са Центром за студије сећања Универзитета у Крагујевцу и Филолошко-уметничким факултетом, у оквиру Октобарских свечаности, организују ЈАВНИ ЧАС - ПОЛИТИКЕ И КУЛТУРЕ СЕЋАЊА, у среду 19. октобра 2022. године, у Музеју ,,21. октобар".

опширније

Универзитет у Крагујевцу у сарадњи са Епархијом шумадијском, организује представљање монографије „Кнез Милош Обреновић – државотворни владар“, проф. др Радоша Љушића, у понедељак, 17. октобра 2022. у 18 сати у Свечаној сали Универзитета.

опширније

Истраживачко-развојни институт за вештачку интелигенцију Србије позива све заинтересоване да присуствују гостујућем предавању „Потенцијали примене вештачке интелигенције у водопривредиˮ, које ће у организацији Института одржати академик Слободан П. Симоновић са Универзитета Западни Онтарио.

опширније

У амфитеатру Правног факултета Универзитета у Крагујевцу, 7. октобра 2022. године, свечаним програмом обележен је јубилеј поводом 50 година постојања Правног факултета.

опширније

Ректор Универзитета у Крагујевцу проф. др Ненад Филиповић, 7. септембра 2022. године, промовисао је проф. др Дениса Соломона у почасног доктора Универзитета у Крагујевцу.

опширније

У Ректорату Универзитета у Крагујевцу, у среду 5. октобра 2022. године, уручене су потврде студентима који су са успехом обавили Студентску летњу стручну праксу у сарадњи са Градом Крагујевцем и у сарадњи са Институтом за јавно здравље Крагујевац.

опширније