Vesti - kategorije


U Univerzitetskoj galeriji u Kragujevcu, u petak 19. oktobra 2018. godine, svečano je otvorena izložba autorke Andrijane Danilović koja nosi naziv „Vanilla Rush“

opširnije

U četvrtak 18. oktobra 2018. godine, u Univerzitetskoj galeriji u Kragujevcu koncert je održao violinista Marko Josifoski sa klavirskim saradnikom Smiljom Josifoski.

opširnije

U Univerzitetskoj galeriji u Kragujevcu, u petak 19. oktobra 2018. godine sa početkom u 19 časova, svečano će biti otvorena izložba Andrijane Danilović koja nosi naziv „Vanilla Rush“.

opširnije

U četvrtak 18. oktobra 2018. godine u 19 časova, u Univerzitetskoj galeriji u Kragujevcu nastupiće violinista Marko Josifoski sa klavirskim saradnikom Smiljom Josifoski. Gost koncerta biće dvanaestogodišnja Anđela Josifoski.

opširnije

U Univerzitetrskoj galeriji u utorak 2. oktobra 2018. godine, svečano je otvorena godišnja izložba fotografija nagrađivanih autora, članova Foto saveza Srbije na međunarodnim i značajnim domaćim izložbama tokom prethodne 2017. godine

opširnije

U Univerzitetrskoj galeriji u utorak 2. oktobra 2018. godine, sa početkom u 19,00 časova svečano će biti otvorena godišnja izložba fotografija nagrađivanih autora, članova Foto saveza Srbije u 2017. godini, koja nosi naziv „Na tragu svetlosti“

opširnije

U petak, 14. septembra 2018. godine, održan je još jedan u nizu koncert na Letnjoj sceni Univerziteta, na kome su nastupili Ana Stefanović (pijanista i vokal) i Jelena Pejanović (violina).

opširnije

U petak, 14. septembra 2018. godine, sa početkom u 19,00 časova, biće održan još jedan koncert na Letnjoj sceni Univerziteta, na kome će nastupiti pijanistkinja i vokal Ana Stefanović i Jelena Pejanović, violina.

opširnije

opširnije

U Univerzitetskoj galeriji u Kragujevcu, u ponedeljak 3. septembra 2018. godine, svečano je otvorena izložba autorke Jelene Janjatović „Kostim od skice do scene“.

opširnije