Vesti - kategorije


U cilju promovisanja sporta među studentskom populacijom, Univerzitet u Kragujevcu i klub američkog fudbala WILD BOARS, 2. marta 2021. godine, potpisali su ugovor o formiranju Fonda za stipendiranje studenata profesionalnih ili poluprofesionalnih sportista, na osnovu koga će ove godine biti stipendiran jedan student.

opširnije

Retrospektivom aktivnosti koje su obeležile deceniju postojanja Univerzitetske galerije obeležen ovaj važan jubilej

opširnije

U želji da pomogne u rešavanju problema sa kojima se svakodnevno susreću studenti sa invaliditetom, predstavnici Univerziteta u Kragujevcu posetili su Udruženje studenata sa hendikepom Kragujevac.

opširnije

Rektorski kolegijum Univerziteta u Kragujevcu posetio Gradsku upravu Užica, Regionalni startap centar i Pedagoški fakultet u Užicu

opširnije

Zbog obeležavanja Dana državnosti Republike Srbije, Univerzitet u Kragujevcu neće raditi u ponedeljak i utorak, 15. i 16. februara 2021. godine.

opširnije

opširnije

Prof. dr Nenad Stefanović, vanredni profesor na Institutu za matematiku i informatiku Prirodno-matematičkog fakulteta, vanredni profesor Fakulteta tehničkih nauka, dobitnik je najvišeg priznanja kompanije Microsoft u oblasti edukacije - Microsoft Innovative Educator Fellow - MIE.

opširnije

Saradnja privrede i visokoškolskih ustanova, kao i planiranje budućih zajedničkih aktivnosti bili su tema sastanka predstavnika Univerziteta u Kragujevcu i Grada Kraljeva

opširnije

Univerzitet u Kragujevcu i Prirodno-matematički fakultet objavili su stotu svesku časopisa MATCH od kada časopis izlazi u Srbiji.

opširnije

opširnije