Вести - категорије


Центар за научноистраживачки рад САНУ и Универзитета у Крагујевцу организује предавање „Од отпада до лекова уз помоћ микроорганизама“ др Јасмине Никодиновић-Рунић, научног саветника Института за молекуларну генетику и генетичко инжењерство, Универзитета у Београду.

опширније

Универзитет у Крагујевцу и Центар за научноистраживачки рад САНУ и Универзитета у Крагујевцу обележиће 10. новембар – Светски дан науке програмом који се одржава у Свечаној сали Универзитета у Крагујевцу, са почетком у 10 часова.

опширније

Универзитет у Крагујевцу и ове године део је Сајма студентске стручне праксе у јавној управи, другог по реду, који организује Министарство државне управе и локалне самоуправе, уз подршку ЕУ пројекта Видљивост и комуницирање реформе јавне управе.

опширније

Центар за научноистраживачки рад САНУ и Универзитета у Крагујевцу организује промоцију едиције САНУ „Живот и дело српских научника“, 8. новембра на Факултету педагошких наука у Јагодини.

опширније

Универзитет у Крагујевцу у сарадњи са Центром за научноистраживачки рад САНУ и Универзитета у Крагујевцу организовао је предавање академика Слободана Н. Вукосавића на тему: „Интеграција електронски управљаних извора у електроенергетски систем“.

опширније

Центар за научноистраживачки рад САНУ и Универзитета у Крагујевцу у сарадњи са Народном библиотеком „Душан Матић“ из Ћуприје, организовали су, 31. октобра, округли сто и ексклузивну изложбу о академику Душану Матићу.

опширније

У организацији Филолошко-уметничког факултета, XVII међународни научни скуп Српски језик, књижевност, уметност одржан је 28. и 29. октобра 2022. године, у Свечаној сали Универзитета у Крагујевцу.

опширније

Уторак, 1. новембар 2022. године, 11.00 часова, Свечана сала Универзитета у Крагујевцу

опширније

У Свечаној сали Универзитета у Крагујевцу, 25. октобра 2022. академик Радомир Н. Саичић одржао је предавање на тему: Развој иминошећера као анти-ковид-19 агенаса.

опширније

опширније