Vesti - kategorije


U Gradskoj upravi grada Čačka, 1. februara 2021. godine održan je sastanak između predstavnika Univerziteta u Kragujevcu i gradonačelnika Čačka sa saradnicima. Tema sastanka bila je unapređivanje saradnje ustanova visokog obrazovanja, privrede i lokalne samouprave.

opširnije

Univerzitet u Kragujevcu je postao Huawei ICT Academy (IKT akademija) za teritoriju Srbije, preko Fakulteta inženjerskih nauka.

opširnije

Dan duhovnosti u Republici Srbiji, 27. januar 2021. godine proslavljen je Svetosavskom akademijom održanom u Svečanoj sali Univerziteta u Kragujevcu

opširnije

Centar za studije sećanja Univerziteta u Kragujevcu dobitnik je ovogodišnjeg poziva za finansijsku podršku od strane organizacije Claims Conference za realizaciju programa studija Holokausta na Univerzitetu od oktobra 2021.

opširnije

Na svetskoj listi naučnika za 2019. godinu, po oceni Stanford univerziteta nalaze se tri naučnika sa Univerziteta u Kragujevcu: akademik Ivan Gutman, prof. dr Milorad Bojić, dopisni član SANU i prof. dr Boris Furtula, PMF, Kragujevac.

opširnije

opširnije

opširnije

U Rektoratu Univerziteta u Kragujevcu, 11. decembra 2020. godine, održan je sastanak između predstavnika Rektorskog kolegijuma i gradonačelnika Kragujevca Nikole Dašića.

opširnije

Školska 2020/2021. godina - drugi konkursni rok

opširnije

Rang lista kandidata koji su polagali ulazni test engleskog jezika 2020/2021.

opširnije