Вести - категорије


На Правном факултету Универзитета у Крагујевцу, 1. октобра 2020. године, обележено је 180 година од оснивања Правног одељења на Лицеју у Крагујевцу и приређен је свечани пријем бруцоша.

опширније

опширније

Његова екселенција господин Николаус Лутероти, амбасадор Аустрије у Србији и госпођа Франсин Пикап, стална представница Програма Уједињених нација за развој посетили су Ректорат Универзитета у Крагујевцу 29. септембра 2020. године.

опширније

Бољи услови за студирање за студенте са инвалидитетом и разматрање додатних могућности за студентску Летњу стручну праксу

опширније

У Ректорату Универзитета у Крагујевцу, 17. 09. 2020. године, одржан састанак у циљу унапређења заједничких пројекта за младе, развоја стручне студентске праксе и побољшања услова за студирање студената са инвалидитетом

опширније

У четвртак, 17. септембра 2020. године одржан је састанак представника Института за информационе технологије Крагујевац и Института за хемију, технологију и металургију.

опширније

У сврху сузбијања ширења заразне болести Covid-19 и смањивања епидемиолошких ризика, Сенат Универзитета у Крагујевцу, на седници одржаној дана 16.09.2020. године, доноси препоруке и смернице за организовање наставе

опширније

опширније

Одлуком о избору пројеката на основу Јавног позива за избор мастер студијских програма – Мастер 4.0 Креативне индустрије, Министарство просвете, науке и технолошког развоја изабрало је предлог мастер студијског програма Универзитета у Крагујевцу „Развој компјутерских игара”.

опширније

Председница Владе Републике Србије госпођа Ана Брнабић, министар просвете, науке и технолошког развоја господин Младен Шарчевић и директор иницијативе „Дигитална Србија” господин Небојша Ђурђевић, посетили су Ректорат Универзитета у Крагујевцу и присуствовали промоцији програма Мастер 4.0.

опширније