Вести - категорије


У понедељак, 29. марта 2021. године, са почетком у 10,00 сати, одржана је седница Стамбене комисије, на којој су разматране приспеле пријаве на расписане јавне конкурсе за давање у закуп станова младим истраживачима и уметницима Универзитета у Крагујевцу.

опширније

Рок за пријаву је 24.03.2021. године, до 15,00 сати

опширније

опширније

Презентација ће се одржати 22. марта 2021. године и намењена је запосленима на Универзитету у Крагујевцу

опширније

Презентација ће се одржати 17. марта 2021. године и намењена је студентима свих нивоа студија Универзитета у Крагујевцу

опширније

Програм је припремљен у партнерству са Удружењем младих привредника Србије, које већ више од седам година успешно ради на оснаживању младих предузетника у Србији

опширније

У циљу подршке факултетима, тим Crater Training Центра развио је посебан Unreal Engine курс за професоре, а који им омогућава да стекну актуелно знање за предавање у области engine технологије.

опширније

Ректорски колегијум Универзитета у Крагујевцу, 4. марта 2021. године, посетио је Факултет педагошких наука, ОШ „Бошко Ђуричићˮ и предузеће за израду челичних конструкција RALEX

опширније

У циљу промовисања спорта међу студентском популацијом, Универзитет у Крагујевцу и клуб америчког фудбала WILD BOARS, 2. марта 2021. године, потписали су уговор о формирању Фонда за стипендирање студената професионалних или полупрофесионалних спортиста, на основу кога ће ове године бити стипендиран један студент.

опширније

Ретроспективом активности које су обележиле деценију постојања Универзитетске галерије обележен овај важан јубилеј

опширније