Вести - категорије


опширније

Центар за научноистраживачки рад САНУ и Универзитета у Крагујевцу организује предавање дописног члана САНУ Јована Делића O лирском спеву „Усправна земља“ Васка Попе, 21. децембра 2022. у 18 сати у Универзитетској галерији.

опширније

У организацији Центра за научноистраживачки рад САНУ и Универзитета у Крагујевцу и Факултета медицинских наука, одржана је трибина о проф. др Милосаву Миши Костићу, 7. децембра на Факултету медицинских наука у Крагујевцу.

опширније

У организацији Центра за научноистраживачки рад САНУ и Универзитета у Крагујевцу и Факултета медицинских наука, одржаће се трибина о проф. др Милосаву Миши Костићу, 7. децембра у 18 сати, на Факултету медицинских наука у Крагујевцу.

опширније

У организацији Центра за научноистраживачки рад САНУ и Универзитета у Крагујевцу одржан је округли сто „Сећање на академика Николу Тасића“, у Универзитетској галерији, 2. децембра.

опширније

опширније

опширније

Центaр за научноистраживачки рад САНУ и Универзитета у Крагујевцу организује округли сто о академику Николи Тасићу, у Универзитетској галерији, 2. децембра (петак) у 11 часова.

опширније

У Свечаној сали Универзитета у Крагујевцу, 22. новембра 2022. године, др Бранислав Боровац професор емеритус Универзитета у Новом Саду, одржао је предавање на тему „Развој робота као помоћног средства при раду са децом са тешкоћама у развоју“.

опширније

У Свечаној сали Универзитета у Крагујевцу, у уторак 22. новембра 2022. године, са почетком у 12 сати, др Бранислав Боровац професор емеритус Универзитета у Новом Саду, одржаће предавање на тему „Развој робота као помоћног средства при раду са децом са тешкоћама у развоју“.

опширније