Вести - категорије


У циљу промовисања спорта међу студентском популацијом, Универзитет у Крагујевцу и клуб америчког фудбала WILD BOARS, 2. марта 2021. године, потписали су уговор о формирању Фонда за стипендирање студената професионалних или полупрофесионалних спортиста, на основу кога ће ове године бити стипендиран један студент.

опширније

Ретроспективом активности које су обележиле деценију постојања Универзитетске галерије обележен овај важан јубилеј

опширније

У жељи да помогне у решавању проблема са којима се свакодневно сусрећу студенти са инвалидитетом, представници Универзитета у Крагујевцу посетили су Удружење студената са хендикепом Крагујевац.

опширније

Ректорски колегијум Универзитета у Крагујевцу посетио Градску управу Ужица, Регионални стартaп центар и Педагошки факултет у Ужицу

опширније

Због обележавања Дана државности Републике Србије, Универзитет у Крагујевцу неће радити у понедељак и уторак, 15. и 16. фебруара 2021. године.

опширније

опширније

Проф. др Ненад Стефановић, ванредни професор на Институту за математику и информатику Природно-математичког факултета, ванредни професор Факултета техничких наука, добитник је највишег признања компаније Microsoft у области едукације - Microsoft Innovative Educator Fellow - MIE.

опширније

Сарадња привреде и високошколских установа, као и планирање будућих заједничких активности били су тема састанка представника Универзитета у Крагујевцу и Града Краљева

опширније

Универзитет у Крагујевцу и Природно-математички факултет објавили су стоту свеску часописа MATCH од када часопис излази у Србији.

опширније

опширније