Vesti - kategorije


opširnije

Organizacija AIESEC na Ekonomskom fakultetu u Svečanoj sali 8. aprila 2023. godine u 12,00 časova realizuje konferenciju za sve mlade pod nazivom Youth Speak Forum.

opširnije

Dr Vladimir Jurišić, redovni profesor Fakulteta medicinskih nauka, održao je predavanje 28. marta na Univerzitetu, pred velikim brojem nastavnika i studenata osnovnih i doktorskih studija.

opširnije

opširnije

Za studente Univerziteta u Kragujevcu koji će u periodu od 27. marta do 25. aprila pohađati studentsku stručnu praksu u Gradskoj upravi Grada Kragujevca, u petak, 24. marta održan je prijem provodom početka prakse

opširnije

Dr Vladimir Jurišić, redovan profesor Fakulteta medicinskih nauka, održaće predavanje 28. marta 2023. godine, u 18 sati, na Univerzitetu u Kragujevcu.

opširnije

Prof. dr Veljko Milutinović, održao je predavanje „Akceleratori za visoko-iterativne procese sa velikim skupom podataka, na bazi protoka podataka kroz izvršni graf“, 22. marta 2023. godine, na Univerzitetu u Kragujevcu.

opširnije

Gostujući profesor Univerziteta u Kragujevcu, prof. dr Veljko Milutinović, održaće predavanje „Akceleratori za visoko-iterativne procese sa velikim skupom podataka, na bazi protoka podataka kroz izvršni graf“.

opširnije

Nj.E. gospodin Dimitrios Teofilaktu, ambasador Republike Kipar u Srbiji i dr Nikos Rosides održali su predavanja 16. marta na Univerzitetu u Kragujevcu.

opširnije

Predavanjima o tri znamenita srpska naučnika predstavljena je edicija SANU „Život i delo srpskih naučnika“ na Fakultetu za hotelijerstvo i turizam u Vrnjačkoj Banji.

opširnije