Вести - категорије


Галерија РИМА и Центар за научноистраживачки рад САНУ и Универзитета у Крагујевцу, организовали су представљање научног зборника Сто година часописа Зенит (1921-1926-2021), у Универзитетској галерији, 17. новембра 2021. године.

опширније

Галерија РИМА и Центар за научноистраживачки рад САНУ и Универзитета у Крагујевцу, организују представљање научног зборника Сто година часописа Зенит (1921-1926-2021), у Универзитетској галерији, у среду, 17. новембра 2021. године у 19 сати.

опширније

Универзитет у Крагујевцу, Град Крагујевац и Филолошко-уметнички факултет у Универзитетској галерији 9. новембра 2021. године у 13 сати, организују Стручни панел: резултати истраживања на пројекту Арсенал - Индустријско наслеђе .

опширније

У Легату Николе Коке Јанковића, у организацији Народног музеја у Крагујевцу и Центра за научноистраживачки рад САНУ и Универзитета у Крагујевцу, а у сарадњи са Галеријом САНУ, отворена је 5. новембра 2021. године изложба скулптура академика Светомира Арсића Басаре.

опширније

Универзитет у Крагујевцу, у сарадњи са Градом Крагујевцем и Привредном комором Србије – Регионална привредна комора Шумадијског и Поморавског управног округа, 3. новембра 2021. године реализовали су скуп под називом „Запошљавање младих, потребе привреде и могућности Универзитета“.

опширније

Прва седница VI сазива Ректорског савета Конференције универзитета Србије (КОНУС) одржана је у понедељак, 1. новембра 2021. године у Свечаној сали Ректората Универзитета у Београду, а одмах потом и прва седница VI сазива Скупштине КОНУС.

опширније

опширније

опширније

опширније

опширније