Вести - категорије


За студенте Универзитета у Крагујевцу који ће у периоду од 27. марта до 25. априла похађати студентску стручну праксу у Градској управи Града Крагујевца, у петак, 24. марта одржан је пријем проводом почетка праксе

опширније

Др Владимир Јуришић, редован професор Факултета медицинских наука, одржаће предавање 28. марта 2023. године, у 18 сати, на Универзитету у Крагујевцу.

опширније

Проф. др Вељко Милутиновић, одржао је предавање „Акцелератори за високо-итеративне процесе са великим скупом података, на бази протока података кроз извршни граф“, 22. марта 2023. године, на Универзитету у Крагујевцу.

опширније

Гостујући професор Универзитета у Крагујевцу, проф. др Вељко Милутиновић, одржаће предавање „Акцелератори за високо-итеративне процесе са великим скупом података, на бази протока података кроз извршни граф“.

опширније

Њ.Е. господин Димитриос Теофилакту, амбасадор Републике Кипар у Србији и др Никос Росидес одржали су предавања 16. марта на Универзитету у Крагујевцу.

опширније

Предавањима о три знаменита српска научника представљена је едиција САНУ „Живот и дело српских научника“ на Факултету за хотелијерство и туризам у Врњачкој Бањи.

опширније

Центар за научноистраживачки рад САНУ и Универзитета у Крагујевцу организује промоцију едиције САНУ „Живот и дело српских научника“, 7. марта у 11 сати на Факултету за хотелијерство и туризам у Врњачкој Бањи.

опширније

У оквиру традиционалне манифестације „Дани крагујевачке књиге“, представила су се издања Факултета медицинских наука и споменица ПМФ-а.

опширније

Монографска студија Туристичка валоризација и правна заштита културно-историјских вила Врњачке Бање, која је резултат пројекта за младе научнике и уметнике за 2021/2022, представљена је у Замку културе у Брњачкој Бањи, 21. фебруара.

опширније

На традиционалној манифестацији „Дани крагујевачке књиге“, 23. фебруара у 16.30 сати, представиће се издања Факултета медицинских наука и споменица ПМФ-а.

опширније