Vesti - kategorije


opširnije

opširnije

opširnije

U ponedeljak, 12. jula 2021. godine, sa početkom u 11,00 sati, održana je sednica Stambene komisije, na kojoj je razmatrana odluka Saveta kojom je delimično usvojena žalba na konačnu listu reda prvenstva za jednoiposobne stanove i vraćena Stambenoj komisiji na ponovno bodovanje.

opširnije

U petak, 4. juna 2021. godine, sa početkom u 10,00 sati, održana je sednica Stambene komisije, na kojoj su razmatrani prispeli prigovori na Preliminarne liste reda prvenstva po raspisanim javnim konkursima za davanje u zakup stanova mladim istraživačima i umetnicima Univerziteta u Kragujevcu i donete Konačne liste reda prvenstva prema strukturi stanova.

opširnije

Univerzitet u Kragujevcu se, prema podacima Academic Ranking of World Universities, i ove godine našao na prestižnoj Šangajskoj listi najboljih svetskih univerziteta za 2020. godinu, našavši se na poziciji između 201. i 300. mesta.

opširnije

Univerzitet u Kragujevcu je u petak, 21. maja 2021. godine, obeležio svoju krsnu slavu, Svetog apostola i jevanđelistu Jovana Bogoslova i 45 godina od osnivanja Univerziteta.

opširnije

Odlukom skupštinske većine Grada Kragujevca, redovni profesor Filološko-umetničkog fakulteta Univerziteta u Kragujevcu dr Maja Anđelković, dobitnik je nagrade u oblasti nauke.

opširnije

Rektor Univerziteta u Kragujevcu prof. dr Nenad Filipović, 28. aprila 2021. godine, sastao se sa gospodinom Aleksandrom Popivodom, inicijatorom ideje o osnivanju Fonda Mileve Popivode u saradnji sa Univerzitetom u Kragujevcu.

opširnije

opširnije