Вести - категорије


У Свечаној сали Универзитета у Крагујевцу, 25. маја 2022. године, гостујући професор Универзитета у Крагујевцу др Вељко Милутиновић, одржао је предавање на тему „Увод у Шангај 1000: Како стићи и опстати?“

опширније

Центар за научноистраживачки рад САНУ и Универзитета у Крагујевцу, у оквиру програма Сусрети са ствараоцима, организује гостовање академика Милосава Тешића, у понедељак, 30. маја у 19 сати у Универзитетској галерији.

опширније

У Универзитетској галерији Универзитета у Крагујевцу 24. маја 2022. године, традиционално обележен Дан словенске писмености.

опширније

опширније

Среда, 25. мај 2022. године у 17.00 часова, Свечана сала Универзитета у Крагујевцу

опширније

Универзитет у Крагујевцу ће традиционално обележити Дан словенске писмености програмом у којем учествују студенти Филолошко-уметничког факултета.

опширније

У организацији Центра за научноистраживачки рад САНУ и Универзитета у Крагујевцу, 17. маја 2022. године у Свечаној сали Универзитета у Крагујевцу, академик Иван Гутман одржао је предавање Хемија и математика – Зашто сам добио награду за животно дело?

опширније

опширније

У Свечаној сали Универзитета у Крагујевцу одржан је Инфо дан о стартаповима за све оне који су желели да чују о започињању сопственог посла

опширније

Центар за научноистраживачки рад САНУ и Универзитета у Крагујевцу, у уторак, 17. маја у 19 сати у Свечаној сали Универзитета у Крагујевцу, организује предавање академика Ивана Гутмана Хемија и математика – Зашто сам добио награду за животно дело?

опширније