Vesti - kategorije


opširnije

Koncertna sezona Univerzitetske Letnje scene nastavlja se u sredu, 28. avgusta 2019. godine u 20:00 časova. Na koncertu će nastupiti Radmila Vardalić (violina), Dejan Rokvić (viola), Srđan Đorđević (kontrabas), Grigorije Pećanac (gitara) i Aleksandar Andrejević (udaraljke).

opširnije

Koncertna sezona Univerzitetske Letnje scene nastavila se u četvrtak, 22. avgusta 2019. godine, na koncertu na kojem su nastupili Andrej Jovanić (lauta), Milena Rajković (violina), Uroš Dojčinović (gitara) i Milica Jakšić (violončelo).

opširnije

Koncertna sezona Univerzitetske Letnje scene nastavlja se u četvrtak, 22. avgusta 2019. godine u 20:00 časova. Na koncertu će nastupiti Andrej Jovanić (lauta), Milena Rajković (violina), Uroš Dojčinović (gitara) i Milica Jakšić (violončelo).

opširnije

Poetsko veče Glumci pesnici održano je na Letnjoj sceni Univerziteta u Kragujevcu 11. jula 2019. godine i tom prilikom istaknuti srpski pozorišni, televizijski i filmski glumac Nebojša Ilić govorio je stihove koje su napisale njegove kolege glumci.

opširnije

U četvrtak, 11. jula 2019. godine u 20:00 časova, istaknuti srpski pozorišni, televizijski i filmski glumac Nebojša Ilić govoriće stihove koje su napisale njegove kolege.

opširnije

U utorak 2. jula 2019. godine, koncertom Veče autorske muzike i poezije, svečano je otvorena ovogodišnja Letnja scena Univerziteta.

opširnije

U utorak, 2. jula 2019. godine, sa početkom u 20.00 časova, svečano će biti otvorena ovogodišnja Univerzitetska letnja scena, koncertom Veče autorske muzike i poezije, na kojem će nastupiti Ana Stefanović (klavir i vokal) i Jasmina Veselinović (poezija).

opširnije

Koncertna sezona Univerzitetske galerije nastavila se 18. juna 2019. godine, koncertom na kojem su nastupili profesori Filološko-umetničkog fakulteta Univerziteta u Kragujevcu, Aleksandar Ružičić (flauta) i Dušan Toroman (klavir).

opširnije

Izložba radova nastavnika i studenata studijskog programa Unutrašnja arhitektura Filološko-umetničkog fakulteta, biće otvorena u petak, 21. juna u 19.00 časova u Univerzitetskoj galeriji.

opširnije