Vesti - kategorije


U sredu, 16. oktobra 2019. godine, kragujevačka publika imala je priliku da čuje izabrana dela za klavir, u izvođenju Vesne Kršić i Snežane Nikolajević, koje su ovim koncertom obeležile 50 godina zajedničkog umetničkog rada u klavirskom duu

opširnije

U sredu, 16. oktobra 2019. godine, kragujevačka publika imaće priliku da čuje izabrana dela za klavir u izvođenju Vesne Kršić i Snežane Nikolajević, koje ovim koncertom obeležavaju 50 godina zajedničkog umetničkog rada u klavirskom duu

opširnije

U Univerzitetskoj galeriji u Kragujevcu, u četvrtak, 10. oktobra 2019. godine, otvorena je izložba Dizajn prostornih struktura.

opširnije

Autorska izložba profesora Odseka za primenjenu i likovnu umetnost, Katedra za unutrašnju arhitekturu  Filološko-umetničkog fakulteta Univerziteta u Kragujevcu  dr Jelene V. Atanasijević, mr Sanje Drvenice i dr um. Ivane Pavlović svečano će biti predstavljena kragujevačkoj publici  u četvrtak 10. oktobra 2019. godine sa početkom u 19.00 sati  u Univerzitetskoj galeriji.

opširnije

U Univerzitetskoj galeriji u Kragujevcu, u utorak 17. septembra 2019. godine predstavljena je monografija Na Livadici večnosti i otvorena istoimena dokumentarna izložba.

opširnije

U Univerzitetskoj galeriji u Kragujevcu, u utorak 17. septembra 2019. godine u 19 časova, biće predstavljena monografija Na Livadici večnosti i istoimena dokumentarna izložba.

opširnije

Koncertna sezona Univerzitetske galerije nastavila se 3. septembra 2019. godine, koncertom na kome je nastupila Dušica Polovina, uz klavirsku pratnju Katarine Radojičić Firevski.

opširnije

U utorak, 3. septembra 2019. godine u 19.00 časova, kragujevačka publika imaće priliku da čuje izabrana dela za violu i klavir u izvođenju solistkinje na violi Dušice Polovine, uz klavirsku pratnju Katarine Radojičić Firevski. Na programu će biti izvedena dela Šostakoviča, Bramsa, Bruha, Bridža i Pjacole.

opširnije

opširnije

Koncertna sezona Univerzitetske Letnje scene nastavlja se u sredu, 28. avgusta 2019. godine u 20:00 časova. Na koncertu će nastupiti Radmila Vardalić (violina), Dejan Rokvić (viola), Srđan Đorđević (kontrabas), Grigorije Pećanac (gitara) i Aleksandar Andrejević (udaraljke).

opširnije