Вести - категорије


Др Фотис Псомопулос, главни истраживач на Институту примењених бионаука Центра за истраживање и технологију Hellas из Солуна посетио је Универзитет у Крагујевцу у среду, 10. марта 2022. године и састао се са ректором проф. др Ненадом Филиповићем и професорима и истраживачима Универзитета у Крагујевцу, а након тога у Свечаној сали одржао гостујуће предавање на тему успостављања стандарда за машинско учење у биологији.

опширније

опширније

опширније

Одлаже се промоција монографије

опширније

Академик Иван Гутман, професор емеритус Универзитета у Крагујевцу, као лауреат „Медаље САНУˮ одржаће свечано предавање под насловом „Сусрети хемије и математике – 50 година и нешто дужеˮ, 10. марта 2022. у 12 сати у Свечаној сали САНУ у Београду.

опширније

10. март (четвртак) 2022. године у 13 часова, Свечана сала Универзитета у Крагујевцу

опширније

Монографија „Хемијске приче из царства биљакаˮ промовисана је на Агрономском факултету у Чачку, 24. фебруара 2022. године, у присуству великог броја студената и наставног особља.

опширније

Монографија „Хемијске приче из царства биљака“ биће промовисана на Агрономском факултету у Чачку, у четвртак, 24. фебруара 2022. године у 13 сати.

опширније

Издавачка делатност Универзитета у Крагујевцу биће представљена у уторак, 22. фебруара 2022. у 12 сати на традиционалној манифестацији „Дани крагујевачке књиге“ коју организује Народна библиотека „Вук Караџић“ у Крагујевцу.

опширније

У Свечаној сали Универзитета у Крагујевцу, 11. фебруара 2022. године, свечано су уручена признања најбољим научницама Универзитета у Крагујевцу

опширније