Вести - категорије


Студентска награда 2012 Француско-српске привредне коморе

опширније

У организацији Канцеларије за европске интеграције Владе Републике Србије, Сектора за програме прекограничне и транснационалне сарадње, уз подршку Универзитета у Крагујевцу, у Свечаној сали Ректората одржан је Инфо дан о четвртом Позиву за достављање предлога пројеката у оквиру Програма транснационалне сарадње Југоисточна Европа (JИЕ).

опширније

Инфо дан о четвртом Позиву за достављање предлога пројеката у оквиру Програма транснационалне сарадње Југоисточна Европа (ЈИЕ)

опширније

Конкурс је објавила Америчка агенција за развој - USAID, а суштина позива је да се финансирају пројекти сарадње истраживача у земљама у развоју са америчким истраживачима који су носиоци пројекта NSF (National Science Foundation). Пројекти могу да трају између једне и три године и финансираће се у износу од 30 000 до 50 000 УСД годишње (USAID финансира истраживача ван САД, док се истраживач у америци финансира кроз NSF пројекат).

опширније

Пројекат ''Кроз време и Србију''

опширније

7. Оквирни програм – најава позива за предлагање пројеката

опширније

Southeast Europe Consulting

опширније

Припрема и писање пројеката за ЕУ Фондове и Програме - 18. Јун 2011 - European Project Proposal Development Training

опширније

Састанак Конзорцијума Темпус пројекта “158926-SMGR Governance and Management Reform in Higher Education in Serbia (GOMES)”

опширније

Пројекат увођења обавезне наставе физичког васпитања на факултете Универзитета у Крагујевцу

опширније