Вести - категорије


Због обележавања Дана државности Републике Србије, Ректорат Универзитета у Крагујевцу неће радити у уторак и среду, 15. и 16. фебруара 2022. године.

опширније

опширније

Универзитетска агенција за франкодонију, АУФ, покреће оснивање нових регионалних тела под називом: Регионалне комисије економских и научних експерата – CREES.

опширније

опширније

Први потпредседник Владе и министар просвете, науке и технолошког развоја Бранко Ружић, уручио је 28. децембра 2021. године повеље Снежани Паповић, Марији Иванов и Тијани Шуштершич, младим научницама добитницама националних стипендија „За жене у науци“.

опширније

опширније

Свечаном академијом 16. децембра 2021. године, Универзитет у Тузли обележио је 45 година од оснивања.

опширније

Др Драгана Игњатовић Ристић, редовна професорка психијатрије на Факултету медицинских наука у Крагујевцу, одржаће on line предавање „Етички принципи научноистраживачког рада“ за студенте, младе истраживаче, докторанде, чланове Одбора за професионалну етику и све заинтересоване, у петак, 24. децембра са почетком у 14 сати.

опширније

Понедељак, 20. децембар 2021. године, 11.00 часова

опширније

Универзитет у Крагујевцу, 9. децембра 2021. године, угостио је делегацију Обједињеног института за нуклеарна истраживања (ОИНИ) из Дубне (Московска област, Русија) као и представнике Института „Винча”.

опширније