АКТУЕЛНО:

Вести - категорије


У Универзитетској галерији Универзитета у Крагујевцу 24. маја 2022. године, традиционално обележен Дан словенске писмености.

опширније

опширније

Среда, 25. мај 2022. године у 17.00 часова, Свечана сала Универзитета у Крагујевцу

опширније

Универзитет у Крагујевцу ће традиционално обележити Дан словенске писмености програмом у којем учествују студенти Филолошко-уметничког факултета.

опширније

У организацији Центра за научноистраживачки рад САНУ и Универзитета у Крагујевцу, 17. маја 2022. године у Свечаној сали Универзитета у Крагујевцу, академик Иван Гутман одржао је предавање Хемија и математика – Зашто сам добио награду за животно дело?

опширније

опширније

У Свечаној сали Универзитета у Крагујевцу одржан је Инфо дан о стартаповима за све оне који су желели да чују о започињању сопственог посла

опширније

Центар за научноистраживачки рад САНУ и Универзитета у Крагујевцу, у уторак, 17. маја у 19 сати у Свечаној сали Универзитета у Крагујевцу, организује предавање академика Ивана Гутмана Хемија и математика – Зашто сам добио награду за животно дело?

опширније

У Универзитетској галерији у Крагујевцу одржана је промоција монографије Херметизам у лирици старог века, аутора др Душана Живковића, редовног професора Филолошко-уметничког факултета Универзитета у Крагујевцу.

опширније

Центар за студије сећања при Универзитету у Крагујевцу у оквиру програма Студије Холокауста, организује предавање у Контакт галерији СКЦ-а, у четвртак 12. маја 2022. године у 18 часова, Јеврејска култура смрти на подручју централне Европе: друштва Хевра Кадиша, Јорцајти и Фунерарна архитектура.

опширније