Вести - категорије


опширније

опширније

Центaр за научноистраживачки рад САНУ и Универзитета у Крагујевцу организује округли сто о академику Николи Тасићу, у Универзитетској галерији, 2. децембра (петак) у 11 часова.

опширније

У Свечаној сали Универзитета у Крагујевцу, 22. новембра 2022. године, др Бранислав Боровац професор емеритус Универзитета у Новом Саду, одржао је предавање на тему „Развој робота као помоћног средства при раду са децом са тешкоћама у развоју“.

опширније

У Свечаној сали Универзитета у Крагујевцу, у уторак 22. новембра 2022. године, са почетком у 12 сати, др Бранислав Боровац професор емеритус Универзитета у Новом Саду, одржаће предавање на тему „Развој робота као помоћног средства при раду са децом са тешкоћама у развоју“.

опширније

У Институту за новију историју Србије у Београду, 15. новембра 2022, представљен је зборник „80 година од избијања Другог светског рата на простору Југославије и страдања града Крагујевца: нови помаци или ревизије историје“.

опширније

Центар за научноистраживачки рад САНУ и Универзитета у Крагујевцу организовао је предавање „Од отпада до лекова уз помоћ микроорганизама“ др Јасмине Никодиновић-Рунић, научног саветника Института за молекуларну генетику и генетичко инжењерство, Универзитета у Београду.

опширније

Универзитет у Крагујевцу и Центар за научноистраживачки рад САНУ и Универзитета у Крагујевцу, обележио 10. новембар – Светски дан науке програмом који је одржан у Свечаној сали Универзитета у Крагујевцу.

опширније

У организацији Центра за научноистраживачки рад САНУ и Универзитета у Крагујевцу, на Факултету педагошких наука у Јагодини, организована је промоција едиције САНУ „Живот и дело српских научника“, 8. новембра 2022.

опширније

Центар за научноистраживачки рад САНУ и Универзитета у Крагујевцу организује предавање „Од отпада до лекова уз помоћ микроорганизама“ др Јасмине Никодиновић-Рунић, научног саветника Института за молекуларну генетику и генетичко инжењерство, Универзитета у Београду.

опширније