Vesti - kategorije


opširnije

U četvrtak 05. novembra 2015. god. u Rektoratu Univerziteta u Kragujevcu održana je Radionica na temu "Internacionalizacija u visokom obrazovanju i kreditna mobilnost".

opširnije

U petak, 06. novembra 2015. godine u Rektoratu Univerziteta u Kragujevcu sa početkom u 10č održan je Erazmus+ informativni dan u saradnji Fondacije Tempus – Erazmus+ kancelarije u Srbiji u saradnji sa Univerzitetom u Kragujevcu.

opširnije

opširnije

U okviru ADRIATinn projekta Jadranskog programa prekogranične saradnje na Univerzitetu u Kragujevcu 29. juna 2015. godine biće organizovan Dan inovacija.

opširnije

Centar za promociju nauke, u saradnji sa Ministarstvom prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, Vas poziva da se prijavite na prvu besplatnu radionicu za obuku finansijskih menadžera međunarodnih projekata u Srbiji i da steknete iskustvo za rad sa fondovima Evropske Unije.

opširnije

Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja objavilo je konkurse za sufinansiranje uzajamnih poseta istraživača.

opširnije

23. aprila 2014 u Rektoratu Univerziteta u Kragujevcu održano je predavanje "Horizont četvrtkom - Kako su oni osvojili projekat?" u organizaciji Centra za promociju nauke i Kancelarije za međunarodne projekte Univerziteta u Kragujevcu.

opširnije

Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije raspisalo je javne pozive za bilateralne projekte naučne saradnje između Republike Srbije i

opširnije

Naredne nedelje biće održani Info dani o programima Horizont 2020 i COST.

opširnije