Вести - категорије


опширније

У уторак 08. новембра 2016. у Ректорату Универзитета у Крагујевцу одржан је уводни час курса енглеског језика “Teaching University Courses in English”.

опширније

У оквиру програма Хоризонт 2020 - Марија Склодовска Кири акције, отворен је позив за пројекте MSCA - ITN (Innovative Training Networks).

опширније

У понедељак 10. октобра 2016. у Ректорату Универзитета у Крагујевцу одржан је уводни час курса енглеског језика “English in Higher Education Administration”.

опширније

Универзитет у Крагујевцу је учесник међународног пројекта “Introduction of Part-Time and Short Cycle Studies in Serbia” (PT&SCHE) чија је реализација отпочела 15. октобра 2015. год. а трајаће до октобра 2018. год.

опширније

Прва мониторинг посета Еразмус пројекту ИФ4ТМ „Институционални оквир за развој треће мисије на универзитетима у Србији“ од стране Националне Ерасмус канцеларије (НЕО) реализована је 11. Маја 2016. Године у Ректорату Универзитета у Крагујевцу.

опширније

Стручни семинар и дебата о политици развоја и успостављања треће мисије на универзитетима у Србији одржан је у Палати Србије 18 и 19 априла 2016. године у оквиру Ерасмус пројекта „Институционални оквир за развој треће мисије универзитета у Србији – ИФ4ТМ“, у организацији Министарства просвете, науке и технолошког развоја и Универзитета у Крагујевцу, као носиоца пројекта.

опширније

Универзитет у Крагујевцу је координатор међународног пројекта ИНСТИТУЦИОНАЛНИ ОКВИР ЗА РАЗВОЈ ТРЕЋЕ МИСИЈЕ УНИВЕРЗИТЕТА У СРБИЈИ - ИФ4ТМ чија је реализација започета 15. октобра 2015. године а трајаће до октобра 2018. године.

опширније

опширније

Key Action 2 ‐ Capacity Building in the field of Higher Education ЕРАЗМУС+

опширније