Вести - категорије


Монографска студија Туристичка валоризација и правна заштита културно-историјских вила Врњачке Бање, која је резултат пројекта за младе научнике и уметнике за 2021/2022, представиће се на Факултету за хотелијерство и туризам, у уторак, 21. фебруара.

опширније

У Свечаној сали Универзитета у Крагујевцу 11. фебруара 2023. године, свечано су уручена признања најбољим научницама Универзитета у Крагујевцу.

опширније

У Свечаној сали Универзитета у Крагујевцу у суботу, 11. фебруара 2023. године са почетком у 12 сати, биће свечано уручена признања најбољим научницама Универзитета у Крагујевцу.

опширније

Поводом обележавања Светог Саве - Дана духовности у Републици Србији, Универзитет у Крагујевцу је 27. јануара 2023. године организовао Светосавску академију.

опширније

Поводом обележавања Светог Саве - Дана духовности у Републици Србији, Универзитет у Крагујевцу у петак 27. јануара 2023. године са почетком у 14.00 часова у Свечаној сали Универзитета у Крагујевцу, организује Светосавску академију.

опширније

Дописни члан САНУ Јован Делић одржао је 21. децембра у Универзитетској галерији предавање O лирском спеву „Усправна земља“ Васка Попе.

опширније

опширније

Центар за научноистраживачки рад САНУ и Универзитета у Крагујевцу организује предавање дописног члана САНУ Јована Делића O лирском спеву „Усправна земља“ Васка Попе, 21. децембра 2022. у 18 сати у Универзитетској галерији.

опширније

У организацији Центра за научноистраживачки рад САНУ и Универзитета у Крагујевцу и Факултета медицинских наука, одржана је трибина о проф. др Милосаву Миши Костићу, 7. децембра на Факултету медицинских наука у Крагујевцу.

опширније

У организацији Центра за научноистраживачки рад САНУ и Универзитета у Крагујевцу и Факултета медицинских наука, одржаће се трибина о проф. др Милосаву Миши Костићу, 7. децембра у 18 сати, на Факултету медицинских наука у Крагујевцу.

опширније