Вести - категорије


Представници Универзитета у Крагујевцу су, од 26. до 29. септембра 2023. године, учествовали на 33. EAIE међународном сајму и конференцији, који је ове године одржан у Ротердаму, Холандија.

опширније

Центар за научноистраживачки рад САНУ и Универзитета у Крагујевцу уприличио је представљање едиције САНУ „Живот и дело српских научника“ у Великој сали здања Жупаније у Сомбору, 3. октобра 2023.

опширније

Крагујевац је 28. и 29. септембра 2023. године домаћин Међународне конференције о хемоинформатици и биоинжењерингу

опширније

опширније

На конференцији одржаној 25. септембра 2023. године у Привредној комори Београда, ректор Универзитета у Крагујевцу проф. др Ненад Филиповић представио је регион Шумадије и Западне Србије - Паметан регион у настајању

опширније

Центар за научноистраживачки рад САНУ и Универзитета у Крагујевцу организује представљање едиције САНУ „Живот и дело српских научника“ у Великој сали здања Жупаније у Сомбору, 3. октобра 2023. у 18 часова.

опширније

У Свечаној сали Универзитета у Крагујевцу, 27. септембра (среда) 2023. године са почетком у 12 часова, представиће се најбољи пројекти одабрани на конкурсу за младе истраживаче и уметнике Универзитета у Крагујевцу за школску 2023/24. годину.

опширније

Поводом обележавања 100 година од рођења академика Николе Хајдина, Центар за научноистраживачки рад САНУ и Универзитета у Крагујевцу организовао је округли сто, 22. септембра 2023. године у Универзитетској галерији.

опширније

Поводом обележавања 100 година од рођења академика Николе Хајдина, Центар за научноистраживачки рад САНУ и Универзитета у Крагујевцу организује округли сто, у петак, 22. септембра 2023. у Универзитетској галерији.

опширније

опширније