Вести - категорије


У уторак, 25. априла 2023. у 11 сати, у Свечаној сали Универзитета у Крагујевцу, одржаће се СДИР НАУЧНИ ДАН.

опширније

опширније

На Универзитету у Крагујевцу, 20. априла 2023. године ректор Универзитета у Крагујевцу проф. др Ненад Филиповић промовисао је проф. др Хајмеа Хила Алуху (Jaime Gil Aluja) у почасног доктора Универзитета у Крагујевцу.

опширније

Проф. др Милан Вранеш (ПМФ, Нови Сад, Департман за хемију, биохемију и заштиту животне средине) одржао је предавање Јонске течности - пут од растварача ка лековима, 18. априла, у Свечаној сали Универзитета у Крагујевцу.

опширније

опширније

Универзитет у Крагујевцу организује међународни научни скуп под називом „Artificial Intelligence: Economic and Social Innovations“ 20. априла са почетком у 10:15 часова, у свечаној сали Ректората.

опширније

На Универзитету у Крагујевцу, 20. априла 2023. године са почетком у 9.30 часова, ректор Универзитета у Крагујевцу проф. др Ненад Филиповић промовисаће др Хајмеа Хила Алуху (Jaime Gil Aluja) у почасног доктора Универзитета у Крагујевцу.

опширније

опширније

опширније

Проф. др Милан Вранеш (ПМФ, Нови Сад, Департман за хемију, биохемију и заштиту животне средине) одржаће предавање Јонске течности - пут од растварача ка лековима, 18. априла у 13 сати, у Свечаној сали Универзитета у Крагујевцу.

опширније