Вести - категорије


TARGET-X је пројекат финансиран у оквиру програма Хоризонт Европа, чија је визија јачање важних привредних сектора у Европи интеграцијом 5G и 6G, убрзавајући дигиталну трансформацију.

опширније

euRobin је пројекат мрежа изврсности (Network of Excellence), финансиран у оквиру програма Хоризонт Европа (уговор о додели бесповратних средстава бр. 101070596), чији је циљ изградња паневропске платформе за истраживање и развој у области роботике базиране на вештачкој интелигенцији.

опширније

опширније

опширније

опширније

Фондација Темпус организује Информативне дане о могућностима за учешће у Еразмус+ програму поводом објављивања новог Еразмус+ Позива за пројекте за конкурсни рок 2024. године.

опширније

опширније

опширније

Програм за Дунавски регион промовише економску, социјалну и територијалну кохезију у Подунављу кроз интеграцију политика у одабраним областима деловања. Програм пружа финансијску подршку оним пројектима транснационалне сарадње који доприносе развоју иновативнијег, одрживијег и друштвено оријентисаног Дунавског региона.

опширније

Еразмус+ академски и административни координатори са свих чланица Универзитета у Крагујевцу окупили су се 23. новембра 2023. у Ректорату на радном састанку на тему протеклих, актуелних, али и будућих пројеката мобилности у оквиру Еразмус+ програма.

опширније