Vesti - kategorije


opširnije

U Univerzitetskoj galeriji u Kragujevcu, u sredu 27. marta, sa početkom u 12.00 časova biće otvorena izložba Ornamentima obasjana prošlost, autora Milovana Arsića, akademskog slikara.

opširnije

U četvrtak, 21. marta 2024. godine u Univerzitetskoj galeriji održan je koncert na kome su nastupili Ana Cvetković Stojnić sopran, Igor Lazić horna i Dušan Toroman klavir.

opširnije

U četvrtak, 21. marta 2024. godine sa početkom u 19 časova, u Univerzitetskoj galeriji biće održan koncert na kome će nastupiti Ana Cvetković Stojnić sopran, Igor Lazić horna i Dušan Toroman klavir.

opširnije

Posmatrano kroz prizmu vremena, iza svakog uspešnog umetničkog pedagoga stoji umetnik - stvaralac ili izvođač. Nastavnici i saradnici Filološko-umetničkog fakulteta u Kragujevcu stvaraju novu generaciju muzičara.

opširnije

U Univerzitetskoj galeriji u Kragujevcu 9. januara 2024. godine, održan je tradicionalni Božićni koncert Univerziteta u Kragujevcu.

opširnije

U utorak, 9. januara 2024. godine sa početkom u 18 časova, u Univerzitetskoj galeriji biće održan tradicionalni Božićni koncert Univerziteta u Kragujevcu.

opširnije

opširnije

opširnije

U Univerzitetskoj galeriji, u četvrtak 14. decembra 2023. godine sa početkom u 19 časova biće otvorena izložba Refleksije 4, autora Mie Arsenijević, Miloša Đorđevića, Kristinke I. Selaković, Jovane Đorđević, Aleksandra Mitrovića, Bogdana Štetića i Slobodana Štetića.

opširnije