Вести - категорије


Концерт који негује културно наслеђе и промовише богатство изворне и народне музике

опширније

У Универзитетској галерији у Крагујевцу, у четвртак 02. марта 2023. године отворена је изложба под покровитељством Музеја позоришне уметности Србије.

опширније

У Универзитетској галерији у Крагујевцу, у четвртак 2. марта 2023. године у 13 часова биће свечано отворена изложба под покровитељством Музеја позоришне уметности  Србије – Српско позориште у Великом рату.

опширније

У Универзитетској галерији у Крагујевцу, 7. фебруара 2023. године, одржан је концерт „Музика Исидоре Жебељан и њених учитеља”.

опширније

У Универзитетској галерији у Крагујевцу у уторак, 7. фебруара 2023. године у 19 часова, биће одржан концерт „Музика Исидоре Жебељан и њених учитеља”.

опширније

У Универзитетској галерији 12. јануара 2023. године, свечано je отворена изложба „Генерал Душан Додић, јунак Великог рата“, уз присуство амбасадора, академика, чланова ректорског колегијума и бројне публике.

опширније

Универзитет у Крагујевцу позива све заинтересоване да присуствују свечаном отварању изложбе „Генерал Душан Додић, јунак Великог рата“, у четвртак 12. јануара 2023. године са почетком у 19 часова у Универзитетској галерији.

опширније

У Универзитетској галерији у Крагујевцу 9. јануара 2023. године, одржан је традиционални Божићни концерт Универзитета у Крагујевцу.

опширније

У понедељак, 9. јануара 2023. године са почетком у 18 часова, у Универзитетској галерији биће одржан традиционални Божићни концерт Универзитета у Крагујевцу.

опширније

Последњи концерт у овој концертној сезони одржан је 26. децембра 2022. године у Универзитетској галерији.

опширније