Вести - категорије


опширније

Проф. др Ненад Филиповић, редовни професор Факултета инжењерских наука Универзитета у Крагујевцу и тренутни ректор Универзитета у Крагујевцу од 2018. године, именован је за новог директора Фонда за науку

опширније

опширније

опширније

опширније

Проректор за науку Универзитета у Крагујевцу проф. др Биљана Петровић присуствовала је, у просторијама Градске управе Града Крагујевца, потписивању споразума о сарадњи у области унапређења менталног здравља младих.

опширније

опширније

У оквиру посете Чешком техничком универзитету у Прагу и учешћа на међународној научној конференцији 1st CEACM Int. Conference on Synergy between Multiphysics/Multiscale Modeling and Machine Learning (CEACM S4ML 2024) која је одржана од 19. до 21. јуна 2024. године, ректор Универзитета у Крагујевцу проф. др Ненад Филиповић састао се са амбасадором Републике Србије у Чешкој Републици Њ.е. Бериславом Векићем.

опширније

Амбасадор Либије у Србији, Њ. e. Мохамед Галбун, посетио је Универзитет у Крагујевцу у среду, 5. јуна 2024. године. Том приликом, заједно са својим сарадницима, састао се са ректором Универзитета у Крагујевцу, проф. др Ненадом Филиповићем, проректорком за науку, проф. др Биљаном Петровић, и проректором за иновације и развој, проф. др Владимиром Сенићем.

опширније

опширније