Вести - категорије


У оквиру VI Међународне недеље Универзитет у Крагујевцу угостио је професоре и колеге, представнике партнерских универзитета из 10 земаља.

опширније

опширније

опширније

Циљ посете др Jianxun Cui, ванредног професора саобраћајних наука и инжењерства и директора Лабораторије за интелигентна повезана возила и интелигентни транспорт Технолошког института у Харбину (Кина) је успостављање научне и технолошке сарадње са Универзитетом у Крагујевцу.

опширније

У Ректорату Универзитета у Крагујевцу, 21. фебруара 2024. године, одржан је Дан добродошлице за студенте са партнерских институција, који ће у оквиру Еразмус+ програма мобилности, у току летњег семестра академске 2023/24. године, бити на размени на Универзитету у Крагујевцу.

опширније

У току боравка у Милвокију, Висконсин (САД), од 25. до 27. јануара 2024. године, ректор Универзитета у Крагујевцу проф. др Ненад Филиповић састао се са представницима престижних образовних институција и заједно са члановима делегације Града Крагујевца присуствовао званичном потписивању Протокола о сарадњи између Крагујевца и Милвокија.

опширније

У четвртак, 09.новембра у сарадњи Студентског културног центра Крагујевац и Одељења за међународну сарадњу Универзитету у Крагујевцу одржано је вече традиционалне кухиње и плеса страних студената који у оквиру Еразмус програма овог семестра студирају на факултетима Универзитету у Крагујевцу.

опширније

опширније

опширније

опширније