Vesti - kategorije


U Rektoratu Univerziteta u Kragujevcu, 22. decembra 2022. godine, održana je svečana dodela diploma studentima koji su sa uspehom završili master akademske studije pri Univerzitetu u Kragujevcu.

opširnije

Studentska konferencija univerziteta Srbije tradicionalno, već četiri godine sprovodi akciju prikupljanja novogodišnjih paketića za decu Kosmeta.

opširnije

Na Zlatiboru je od 27-31. oktobra 2022. godine, održan prvi međunarodni omladinski samit Otvoreni svet, u organizaciji Fondacije „Zajedno za mlade – prof. dr Danica Grujičić“, na kome su učešće uzeli i studenti Univerziteta u Kragujevcu.

opširnije

opširnije

opširnije

opširnije

Centar za razvoj karijere i savetovanje studenata i ove godine organizovao je Aprilske radionice, na kojima je učestvovalo oko dvesta studenata i diplomaca Univerziteta u Kragujevcu

opširnije

Tradicionalne Aprilske radionice za studente i diplomce

opširnije

U svečanom salonu Skupštine Grada u petak, 18. marta, uručene su potvrde studentima Univerziteta u Kragujevcu koji su sa uspehom obavili stručnu praksu u Gradskoj upravi Grada Kragujevca, a u okviru programa Studentske stručne prakse u javnoj upravi.

opširnije

Prezentacija će se održati 21. marta 2022. godine u 14.00 časova i namenjena je studentima svih nivoa studija Uiverziteta u Kragujevcu.

opširnije