Вести - категорије


Министарство државне управе и локалне самоуправе, уз организациону и финансијску подршку Регионалне школе за јавну управу (РеСПА), пружило је прилику најуспешнијим студентима – полазницима програма студентске стручне праксе у јавној управи да отпутују на студијско путовање у Мастрихт ради посете Европском институту за јавну управу (ЕИПА).

опширније

У организацији Студентске асоцијације Крагујевац и Студентског парламента Универзитета у Крагујевцу 4. децембра 2023. године на Економском факултету у Крагујевцу одржан је Сајам запошљавања и пракси.

опширније

опширније

опширније

Након трогодишње паузе, у недељу, 23. априла 2023. године у Ужицу одржан је 38. Куп Ректора – традиционално, најмасовније студентско такмичење на Универзитету у Крагујевцу, под слоганом Спорт је живот.

опширније

опширније

Традиционалне Априлске радионице за студенте и дипломце

опширније

У Ректорату Универзитета у Крагујевцу, 22. децембра 2022. године, одржана је свечана додела диплома студентима који су са успехом завршили мастер академске студије при Универзитету у Крагујевцу.

опширније

Студентска конференција универзитета Србије традиционално, већ четири године спроводи акцију прикупљања новогодишњих пакетића за децу Космета.

опширније

На Златибору је од 27-31. октобра 2022. године, одржан први међународни омладински самит Отворени свет, у организацији Фондације „Заједно за младе – проф. др Даница Грујичић“, на коме су учешће узели и студенти Универзитета у Крагујевцу.

опширније