Vesti - kategorije


Koncert koji neguje kulturno nasleđe i promoviše bogatstvo izvorne i narodne muzike

opširnije

U Univerzitetskoj galeriji u Kragujevcu, u četvrtak 02. marta 2023. godine otvorena je izložba pod pokroviteljstvom Muzeja pozorišne umetnosti Srbije.

opširnije

U Univerzitetskoj galeriji u Kragujevcu, u četvrtak 2. marta 2023. godine u 13 časova biće svečano otvorena izložba pod pokroviteljstvom Muzeja pozorišne umetnosti  Srbije – Srpsko pozorište u Velikom ratu.

opširnije

U Univerzitetskoj galeriji u Kragujevcu, 7. februara 2023. godine, održan je koncert „Muzika Isidore Žebeljan i njenih učitelja”.

opširnije

U Univerzitetskoj galeriji u Kragujevcu u utorak, 7. februara 2023. godine u 19 časova, biće održan koncert „Muzika Isidore Žebeljan i njenih učitelja”.

opširnije

U Univerzitetskoj galeriji 12. januara 2023. godine, svečano je otvorena izložba „General Dušan Dodić, junak Velikog rata“, uz prisustvo ambasadora, akademika, članova rektorskog kolegijuma i brojne publike.

opširnije

Univerzitet u Kragujevcu poziva sve zainteresovane da prisustvuju svečanom otvaranju izložbe „General Dušan Dodić, junak Velikog rata“, u četvrtak 12. januara 2023. godine sa početkom u 19 časova u Univerzitetskoj galeriji.

opširnije

U Univerzitetskoj galeriji u Kragujevcu 9. januara 2023. godine, održan je tradicionalni Božićni koncert Univerziteta u Kragujevcu.

opširnije

U ponedeljak, 9. januara 2023. godine sa početkom u 18 časova, u Univerzitetskoj galeriji biće održan tradicionalni Božićni koncert Univerziteta u Kragujevcu.

opširnije

Poslednji koncert u ovoj koncertnoj sezoni održan je 26. decembra 2022. godine u Univerzitetskoj galeriji.

opširnije