Вести - категорије


Организација AIESEC на Економском факултету у Свечаној сали 8. априла 2023. године у 12,00 часова реализује конференцију за све младе под називом Youth Speak Forum.

опширније

Др Владимир Јуришић, редовни професор Факултета медицинских наука, одржао је предавање 28. марта на Универзитету, пред великим бројем наставника и студената основних и докторских студија.

опширније

опширније

За студенте Универзитета у Крагујевцу који ће у периоду од 27. марта до 25. априла похађати студентску стручну праксу у Градској управи Града Крагујевца, у петак, 24. марта одржан је пријем проводом почетка праксе

опширније

Др Владимир Јуришић, редован професор Факултета медицинских наука, одржаће предавање 28. марта 2023. године, у 18 сати, на Универзитету у Крагујевцу.

опширније

Проф. др Вељко Милутиновић, одржао је предавање „Акцелератори за високо-итеративне процесе са великим скупом података, на бази протока података кроз извршни граф“, 22. марта 2023. године, на Универзитету у Крагујевцу.

опширније

Гостујући професор Универзитета у Крагујевцу, проф. др Вељко Милутиновић, одржаће предавање „Акцелератори за високо-итеративне процесе са великим скупом података, на бази протока података кроз извршни граф“.

опширније

Њ.Е. господин Димитриос Теофилакту, амбасадор Републике Кипар у Србији и др Никос Росидес одржали су предавања 16. марта на Универзитету у Крагујевцу.

опширније

Предавањима о три знаменита српска научника представљена је едиција САНУ „Живот и дело српских научника“ на Факултету за хотелијерство и туризам у Врњачкој Бањи.

опширније

Центар за научноистраживачки рад САНУ и Универзитета у Крагујевцу организује промоцију едиције САНУ „Живот и дело српских научника“, 7. марта у 11 сати на Факултету за хотелијерство и туризам у Врњачкој Бањи.

опширније