АКТУЕЛНО:

Вести - категорије


Поводом обележавања 100 година од рођења академика Николе Хајдина, Центар за научноистраживачки рад САНУ и Универзитета у Крагујевцу организује округли сто, у петак, 22. септембра 2023. у Универзитетској галерији.

опширније

опширније

Академик Милош Којић одржао је предавање под називом: Од фундаменталних закона физике до нумеричких метода и вештачке интелигенције, 11. септембра у Свечаној сали Универзитета у Крагујевцу.

опширније

Академик Милош Којић одржаће предавање под називом: Од фундаменталних закона физике до нумеричких метода и вештачке интелигенције, 11. септембра (понедељак) у 14 сати у Свечаној сали Универзитета у Крагујевцу.

опширније

опширније

На Универзитету у Крагујевцу је у понедељак, 12. јуна 2023. године, свечано потписан нови Меморандум о пословно-техничкој сарадњи у области подршке развоју стартап, спиноф и иновационог екосистема, чији су потписници Универзитет у Крагујевцу, Научно технолошки парк Чачак, Milanović Industries Group, Бизнис иновациони центар Крагујевац, Регионална развојна агенција Златибор, Центар за развој иновационих делатности из Врњачке Бање и Креативне иновације из Горњег Милановца.

опширније

У присуству представника Ректорског колегијума и младих истраживача са Универзитета у Крагујевцу, Фонд за науку Републике Србије одржао је радионицу за представљање новог Јавног позива за изврсне пројекте младих истраживача и научника у раној фази каријере – ПРОМИС 2023.

опширније

Институт за информационе технологије, Крагујевац, у Свечаној сали Ректората Универзитета у Крагујевцу, 05.06.2023. године, обележио четири године постојања.

опширније

опширније

опширније