Vesti - kategorije


Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave, uz organizacionu i finansijsku podršku Regionalne škole za javnu upravu (ReSPA), pružilo je priliku najuspešnijim studentima – polaznicima programa studentske stručne prakse u javnoj upravi da otputuju na studijsko putovanje u Mastriht radi posete Evropskom institutu za javnu upravu (EIPA).

opširnije

U organizaciji Studentske asocijacije Kragujevac i Studentskog parlamenta Univerziteta u Kragujevcu 4. decembra 2023. godine na Ekonomskom fakultetu u Kragujevcu održan je Sajam zapošljavanja i praksi.

opširnije

opširnije

opširnije

Nakon trogodišnje pauze, u nedelju, 23. aprila 2023. godine u Užicu održan je 38. Kup Rektora – tradicionalno, najmasovnije studentsko takmičenje na Univerzitetu u Kragujevcu, pod sloganom Sport je život.

opširnije

opširnije

Tradicionalne Aprilske radionice za studente i diplomce

opširnije

U Rektoratu Univerziteta u Kragujevcu, 22. decembra 2022. godine, održana je svečana dodela diploma studentima koji su sa uspehom završili master akademske studije pri Univerzitetu u Kragujevcu.

opširnije

Studentska konferencija univerziteta Srbije tradicionalno, već četiri godine sprovodi akciju prikupljanja novogodišnjih paketića za decu Kosmeta.

opširnije

Na Zlatiboru je od 27-31. oktobra 2022. godine, održan prvi međunarodni omladinski samit Otvoreni svet, u organizaciji Fondacije „Zajedno za mlade – prof. dr Danica Grujičić“, na kome su učešće uzeli i studenti Univerziteta u Kragujevcu.

opširnije