Вести - категорије


У Ректорату Универзитета у Крагујевцу, 22. децембра 2022. године, одржана је свечана додела диплома студентима који су са успехом завршили мастер академске студије при Универзитету у Крагујевцу.

опширније

Студентска конференција универзитета Србије традиционално, већ четири године спроводи акцију прикупљања новогодишњих пакетића за децу Космета.

опширније

На Златибору је од 27-31. октобра 2022. године, одржан први међународни омладински самит Отворени свет, у организацији Фондације „Заједно за младе – проф. др Даница Грујичић“, на коме су учешће узели и студенти Универзитета у Крагујевцу.

опширније

опширније

опширније

опширније

Центар за развој каријере и саветовање студената и ове године организовао је Априлске радионице, на којима је учествовало око двеста студената и дипломаца Универзитета у Крагујевцу

опширније

Традиционалне Априлске радионице за студенте и дипломце

опширније

У свечаном салону Скупштине Града у петак, 18. марта, уручене су потврде студентима Универзитета у Крагујевцу који су са успехом обавили стручну праксу у Градској управи Града Крагујевца, а у оквиру програма Студентске стручне праксе у јавној управи.

опширније

Презентација ће се одржати 21. марта 2022. године у 14.00 часова и намењена је студентима свих нивоа студија Уиверзитета у Крагујевцу.

опширније