Вести - категорије


Немачка служба за академску размену (DAAD) ове године додељује Награду за фундаменталне академске вредности (Fundamental Academic Values Award), са циљем вредновања доприноса младих научника истраживању фундаменталних вредности у науци и академској заједници.

опширније

За студенте Универзитета у Крагујевцу који ће у оквиру програма Студентске стручне праксе у јавној управи похађати праксу у Градској управи Града Крагујевца, у понедељак, 15. априла одржан је пријем проводом почетка праксе

опширније

Универзум програм подршке покренут је 2021. године и намењен је стартапима који су спремни да свој MVP представе тржишту и привуку своје прве кориснике. Програм Универзум реализује компанија Mozzart у сарадњи са ICT Hub-om.

опширније

Универзитет у Крагујевцу расписује конкурс за доделу стипендија за постдокторско усавршавање које би се реализовало у школској 2024/2025. години

опширније

Универзитет у Крагујевцу објављује коначну ранг листу за упис на кратки програм студија Сајбер безбедност у првом уписном року.

опширније

опширније

У Свечаној сали Ректората, 1. априла 2024. одржана је презентација три тренутно актуелна конкурса за мобилност студената.

опширније

Универзитет у Крагујевцу у сарадњи са Complete Genomics MGI и Фондацијом Ана и Владе Дивац организује презентацију стипендија за студенте завршних година основних, мастер и докторских студија, која ће се одржати у онлајн формату 10. априла 2024. године са почетком у 13.00 часова.

опширније

ЕРАЗМУС+ КЉУЧНА АКТИВНОСТ 1: Пројекти за индивидуалну мобилност студената у сврху учења и стицања нових вештина финансирани из средстава ЕУ (КА131 пројекти у области високог образовања у којима учествују ЕУ државе чланице и треће земље придружене Програму).

опширније

ЕРАЗМУС+ КЉУЧНА АКТИВНОСТ 1: Пројекти за индивидуалну мобилност у сврху праксе и стицања нових вештина финансирани из средстава ЕУ (КА131 пројекти у области високог образовања у којима учествују ЕУ државе чланице и треће земље придружене Програму).

опширније