Vesti - za izabrani datum


Ovogodišnja koncertna sezona na Univerzitetskoj letnjoj sceni završena je u petak, 22. septembra 2023. godine koncertom „Muzički vremeplov“, na kom su nastupili umetnici dobro poznati kragujevačkoj publici, redovni profesor Filološko-umetničkog fakulteta Dragana Dimić (klavir) i kontra-tenor Bojan Bulatović, profesor solo pevanja u muzičkoj školi „Dr Miloje Milojević“ u Kragujevcu.

opširnije

Fond za inovacionu delatnost objavio Javni poziv za dodeljivanje inovacionih vaučera. Inovacioni vaučeri predstavljaju jednostavan finansijski podsticaj namenjen privrednim društvima za korišćenje usluga koje pružaju naučnoistraživačke organizacije.

opširnije

opširnije

opširnije

U Svečanoj sali Univerziteta u Kragujevcu, 27. septembra (sreda) 2023. godine sa početkom u 12 časova, predstaviće se najbolji projekti odabrani na konkursu za mlade istraživače i umetnike Univerziteta u Kragujevcu za školsku 2023/24. godinu.

opširnije

Povodom obeležavanja 100 godina od rođenja akademika Nikole Hajdina, Centar za naučnoistraživački rad SANU i Univerziteta u Kragujevcu organizovao je okrugli sto, 22. septembra 2023. godine u Univerzitetskoj galeriji.

opširnije