Вести - за изабрани датум


Овогодишња концертна сезона на Универзитетској летњој сцени завршена је у петак, 22. септембра 2023. године концертом „Музички времеплов“, на ком су наступили уметници добро познати крагујевачкој публици, редовни професор Филолошко-уметничког факултета Драгана Димић (клавир) и контра-тенор Бојан Булатовић, професор соло певања у музичкој школи „Др Милоје Милојевић“ у Крагујевцу.

опширније

Фонд за иновациону делатност објавио Јавни позив за додељивање иновационих ваучера. Иновациони ваучери представљају једноставан финансијски подстицај намењен привредним друштвима за коришћење услуга које пружају научноистраживачке организације.

опширније

опширније

опширније

У Свечаној сали Универзитета у Крагујевцу, 27. септембра (среда) 2023. године са почетком у 12 часова, представиће се најбољи пројекти одабрани на конкурсу за младе истраживаче и уметнике Универзитета у Крагујевцу за школску 2023/24. годину.

опширније

Поводом обележавања 100 година од рођења академика Николе Хајдина, Центар за научноистраживачки рад САНУ и Универзитета у Крагујевцу организовао је округли сто, 22. септембра 2023. године у Универзитетској галерији.

опширније