Vesti - za izabrani datum


Univerzitet u Kragujevcu, 28. marta 2013. godine, dodelio je titulu počasnog doktora Univerziteta u Kragujevcu akademiku Ljubomiru Simoviću, pesniku, dramskom piscu i romansijeru, zbog izuzetnog doprinosa razvoju savremene srpske književnosti i kulture.

opširnije

Otvoreno društvo fondacija nudi dodatne subvencije za studente iz odabranih zemalja u Jugoistočnoj Evropi, bivšem Sovjetskom Savezu, Mongoliji, sa Bliskog Istoka / Severnoj Africi i Južnoj Aziji. Program omogućava studentima da upišu doktorske studije iz oblasti humanističkih i društvenih nauka na akreditovanim univerzitetima u Aziji, Australiji, Evropi, na Bliskom Istoku i u Severnoj Americi. Imajte na umu da je ovo subvencioni program i nije namenjen za puno finansiranje. Kandidati moraju da budu u stanju da pokažu dodatnu podršku iz drugih izvora.

opširnije

Departman za biznis na Univerzitetu Karla III u Madridu nudi 15 međunarodnih stipendija za master i doktorske studije u oblisti menadžmenta i kvantitativnih metoda bilo u finansijama ili u upravljanju. Stipendija u iznosu od oko 14.000 evra (bez poreza) za dve godine, može da se produži do tri godine najviše. Rok za prijavu je 22. april 2013.

opširnije