Vesti


Erazmus+ ključna akcija 1 – kreditna mobilnost

opširnije

Mladim istraživačima Univerziteta u Kragujevcu, prvim zakupcima stanova čiju je izgradnju finansirala Vlada Republike Srbije, predsednica Vlade Ana Brnabić uručila je 27. marta 2019. godine ključeve stambenih jedinica zajedno sa rektorom Univerziteta u Kragujevcu prof. dr Nenadom Filipovićem, gradonačelnikom Grada Kragujevca Radomirom Nikolićem i direktorom Jedinice za upravljanje projektima Draganom Katucom.

opširnije

ERASMUS+ KLjUČNA AKCIJA 1 – KREDITNA MOBILNOST

opširnije

U sredu, 27. marta 2019. u 12.00 sati u Univerzitetskoj galeriji u Kragujevcu biće otvorena izložba fotografija nastala u okviru Kinesko-srpskog fotografskog festivala mladih u organizaciji Asocijacije za razmenu obrazovanja između Kine i Srbije.

opširnije

opširnije

opširnije

Akademik Ivan Gutman održao je predavanje pod nazivom 150 godina periodnog sistema hemijskih elemenata (1869-2019), u organizaciji Centra za naučnoistraživački rad SANU i Univerziteta u Kragujevcu, 21. marta 2019. godine.

opširnije

U prepunoj sali Univerzitetske galerije, 20. marta 2019. godine, predstavljena je knjiga bibliotekarke Univerzitetske biblioteke u Kragujevcu mr Katarine Karamijalković – Knjige s posvetom u ličnoj biblioteci prof. dr Svetozara Stojanovića, čiji su koizdavači Univerzitetska biblioteka u Kragujevcu, Institut društvenih nauka i izdavačka kuća Albatros plus iz Beograda.

opširnije

opširnije

Erazmus+ ključna akcija 1 – Kreditna mobilnost

opširnije