Vesti


opširnije

opširnije

Izložba grafičkih radova studenata Fakulteta primenjenih umetnosti Univerziteta umetnosti u Beogradu biće otvorena u sredu, 26. februara u 18 časova, u Univerzitetskoj galeriji u Kragujevcu.

opširnije

ERAZMUS+ KLjUČNA AKTIVNOST 1: Projekti za individualnu mobilnost u svrhu učenja i sticanja novih veština finansirani iz sredstava EU (KA103 projekti u oblasti visokog obrazovanja u kojima učestvuju programske zemlje)

opširnije

U Rektoratu Univerziteta u Kragujevcu, 21. februara 2020. godine, održan je sastanak između predstavnika Univerziteta u Kragujevcu i ambasadora Sjedinjenih Američkih Država u Srbiji gospodina Entonija Gotfrija.

opširnije

U Centru za razvoj karijere i savetovanje studenata Univerziteta u Kragujevcu, 21. februara 2020. godine, održana je prezentacija stipendija Vlade Francuske i predstavljene su mogućnosti za nastavak studija u ovoj zemlji

opširnije

Fondacija Krištof Skubiševski raspisala je konkurs za Krištof Skubiševski stipendiju i istraživački grant za 2020. godinu.

opširnije

Predstavnici Univerziteta u Kragujevcu i kineske kompanije Dahua Technology, 21. februara 2020. godine u Rektoratu Univerziteta u Kragujevcu potpisali su Sporazum o saradnji i osnivanju zajedničke laboratorije.

opširnije

opširnije

opširnije