Информативни дан о индикаторима за мерење учинка високог образовања

Тим стручњака за реформу високог образовања у сарадњи са Министарством просвете, науке и технолошког развоја организује Информативни дан о индикаторима за мерење учинка високог образовања. Информативни дан ће се одржати 24. новембра од 10:00 до 17:30 часова у Палати Србије (сала "Београд"), Булевар Михајла Пупина 2, Београд.

Овом приликом проф. Ханс Восенстејн из Центра за студије образовних политика у области високог образовања са Универзитета Твент (CHEPS) ће представити међународну компаративну студију која се бави дефинисањем и применом индикатора за мерење учинка високог образовања. О искуствима Републике Хрватске у процесу промене модела финансирања високог образовања ће говорити проф. Ружица Бељо Лучић, помоћница министра из Министарства знаности, образовања и спорта Републике Хрватске.

Информативни дан је отворен за све представнике високог образовања. Уколико сте заинтересовани за учешће, позивамо Вас да се пријавите тако што ћете попунити регистрациони формулар, у коме можете видети и нацрт дневног реда.

Регистрациони формулар можете наћи на линку: erasmusplus.rs/prijava-za-here-info-dan

Број учесника је ограничен а рок за пријављивање је 22. новембар.